Zizzi butik

Slagelse

Velkommen i den lyse og stemningsfyldte Zizzi i Slagelse, hvor det veloplagte personale ser frem til at byde dig velkommen i en butik, hvor tidens toneangivende trends venter på dig. 

Zizzi - Slagelse
4200 Slagelse
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 18:00
Tirsdag
10:00 - 18:00
Onsdag
10:00 - 18:00
Torsdag
10:00 - 18:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

På hylderne finder du et lækkert udvalg af smart tøj til store kvinder, der ønsker at vise deres flatterende former frem i velsiddende outfits.

Her kan pluspigen blive forkælet med velsiddende tøj til både hverdag og fest. Søger du et særligt look, hjælper vi dig gerne med at finde de items, der understreger din personlige stil, for du kan altid forvente at gå velklædt fra et besøg i vores hyggelige butik.

Fleksible åbningstider alle dage

Glæd dig til at shoppe moderigtigt plus size tøj hos Zizzi i Slagelse, hvor vi mandag til torsdag ser frem til at åbne dørene for dig mellem klokken 10.00 og 18.00 og fredag mellem 10.00 og 19.00. De fleksible åbningstider er din garanti for en behagelige shoppeoplevelse, som nemt kan passes ind og give plads til selvforkælelse mellem dagligdagens møder og gøremål.

Vil du power shoppe i weekenden, kan du se frem til at nærstudere vores nyeste kollektioner hver lørdag fra klokken 10.00 til 15.00. Her står vores smilende piger parat med kyndig vejledning, hvis du har brug for deres ekspertise eller mening om de designs, du forelsker dig i.

 

Få et lækkert look med smart dametøj i store størrelser

Zizzi i Slagelse forhandler naturligvis alle de populære størrelser fra 42 til 60. Uanset hvilket design du drømmer om at klæde dig i, har vi de mål, der matcher dine ønsker, for vi har specialiseret os i at skabe smart dametøj i store størrelser.

Vores designere har mange års erfaring med at kreere velsiddende plus size tøj, som er skræddersyet efter den naturlige kvindekrop. Samtidig sætter vi en stor ære i kun at bruge de bedste materialer, så du er garanteret et lækkert look i både kjoler, bukser og badetøj.

 

Bliv smart klædt på året rundt

Vil du opdatere garderoben med lækre items, før en ny sæson starter? Hos os finder pluspigen alt, hvad hun skal bruge, så skabet både om sommeren og om vinteren kan fyldes med indbydende fashion. Vi klæder den kvalitetsbevidste kvinde på til årets mange begivenheder, og blandt vores skønne designs finder du både hverdagskjoler med printglamourøse festkjolerbehagelige bukser og søde toppe.

Søger du dameundertøj i stor størrelse nær Slagelse, kan Zizzi tilbyde dig et delikat udvalg af velsiddende lingeri og badetøj. Du finder naturligvis også sportstøj fra ACTIVE hos os, ligesom det casual homewear også er en del af udvalget.

 

Vi lytter til dine ønsker

Et besøg hos Zizzi i Slagelse er altid med dine ønsker og behov i centrum. Du skal føle dig godt tilpas, når du shopper fashion her, og netop derfor står vores behagelige betjening altid ved din side og lytter til dine modedrømme.

Her er der ikke langt mellem smilene, og det gode humør skaber en intim stemning i butikken, som du mærker fra det øjeblik, du træder ind ad døren.

På gensyn i Slagelse!