Zizzi butik

Frederiksberg

Frederiksberg Centret blev kåret som Danmarks bedste shoppingcenter i 2017/2018, så du kan se frem til en inspirerende shoppeoplevelse, når du besøger Zizzi Frederiksberg.

Zizzi - Frederiksberg
2000 Frederiksberg
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 17:00
Søndag
10:00 - 17:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

I den rummelige butik bliver du mødt af vores behagelige personale, som med stor erfaring står klar til at hjælpe dig med at finde plus size tøj i tidens mest moderne snit og farver. Søger du en kjole, nye træningstights eller måske en varm vinterfrakke? I det store udvalg bliver du klædt på til alle begivenheder, hvad enten du skal forkæle dig selv med lækkert festtøj eller har brug for en smart skjorte med en komfortabel pasform.

Et besøg hos Zizzi Frederiksberg er din garanti for et elegant sortiment, som er skræddersyet til den kurvede kvindekrop. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af items, der naturligvis kan fås i de eftertragtede størrelser fra 42 til 60.

Central placering i København

Blandt vores mange butikker i København er den centrale placering i Frederiksberg Centret et oplagt mål, når du skal shoppe plus size tøj til store kvinder. Både metro og bus går direkte til hovedindgangen, så du også fra forstæderne let kan ankomme til butikken uden at bekymre dig om parkering af bilen i storbyens tætpakkede gader.

I Frederiksberg Centret finder du mange spændende butikker, caféer og restauranter, som er hyggelige udgangspunkter for en dejlig dag med venner og familie.

Zizzi i Frederiksberg Centret har åbent alle ugens dage fra 10:00 til 19:00 med undtagelse af lørdag og søndag, hvor åbningstiderne er fra 10:00 til 17:00.

 

Vi inspirerer dig

Vi sætter en ære i at tilbyde dig et varieret udvalg af moderne tøj til store damer, og når du lægger vejen forbi Zizzi Frederiksberg, mærker du fra begyndelsen vores kærlighed til smart og behageligt tøj. Du bliver mødt af et smilende personale, der inspirerer dig til at finde det tøj, der falder smukt på din krop, og med sikker vejledning bliver du klædt på til både store og små begivenheder gennem året.