Juletøj
I plus size

Få mest muligt ud af juletiden med bløde kjoler og striktrøjer. Find din indre julenisse frem og gå amok i julefarver og palietter med vores nye jule t-shirts. Find julestemningen frem allerede nu.

Få mest muligt ud af juletiden med bløde kjoler og striktrøjer. Find din indre julenisse frem og gå amok i julefarver og palietter med vores nye jule t-shirts. Find julestemningen frem allerede nu.

Forbered dig på den søde juletid

Når dagene begynder at blive kortere og koldere, er det tegn på, at julen er på vej. Vi finder julelys frem, vi sætter julemusik på, og vi bruger tid på at hygge os med vores nærmeste.­

Med alle forberedelserne er du godt på vej til at kunne nyde en december i julehyggens tegn. Den sidste detalje der kan fuldende stemningen er selvfølgelig dit outfit - og her står vi klar til at hjælpe.

Vi har fundet årets juletøj i plus size frem, så du kan finde det helt rette tøj, der kan bruges til at forsøde ventetiden og skrue godt op for julestemningen.

Årets juletrøje i plus size

Juletøjet - og især juletrøjen til kvinder i plus size - har for alvor fået en plads i den danske jul. Og heldigvis for det! En julesweater og julebluse i xxl bringer nemlig både humor og hygge ind i julelandskabet.­

Ud over at tilføje julestemning er en plus size julesweater også praktisk. Den er blød og behagelig, og den sørger for at holde dig varm i en ellers kold tid, hvor sneen og minusgraderne indbyder til et ekstra lag strik.

Julesweaters til kvinder og piger - store og små

Som noget nyt kan du nu også købe julesweaters til børn hos os. Der er ikke noget bedre end at dele, og hvis du og din mindste ven kan dele juletrøjer, er grundlaget for den gode julestemning lagt.

Lige så behagelig plus size juleblusen er for dig, lige så behagelig er den også i små størrelser - og så vil den sikkert også stolt blive vist frem og gøre de andre børn grønne af misundelse.­

Julen er én stor fest for børn, så vi er slet ikke i tvivl om, at en sød julesweater vil løfte humøret og fuldende forestillingen om den perfekte jul med julemænd, julegaver og julelys.

Fuldend julegarderoben

Julesweaters eller julebluser i store størrelser er nok de mest populære, når det kommer til juletøj til store kvinder. Men det betyder heldigvis ikke, at du kun skal holde dig til det. Hvorfor ikke udvide julegarderoben med endnu flere lækkerier?

Julekjoler med vinterligt mønster

En lang, varm plus size julekjole med mønster, der leder tankerne hen på dalende sne og indendørshygge, er ideel i juletiden. Hvis bare du har den, behøver du faktisk ikke meget mere. Det skulle da lige være et par leggings eller behagelige strømpebukser - eller måske bare en kop varm te.

Hyggelige t-shirts med julemotiv

Selvom det plejer at være koldt udenfor i julen, behøver det ikke at være det indenfor. Når der er gang i pejsen, eller du er samlet med en masse venner eller familie, kan en t-shirt og et par bukser være helt perfekt. Og med et hyggeligt julemotiv på t-shirten bliver det ikke bedre.

Julede natsæt

Elsker du også julen så meget, at du tænker på den hele tiden - også når du sover? Så er du ikke alene. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for, at du kan anskaffe dig et julet natsæt i plus size hos os. Hop i det lækre natsæt når du vil drømme sødt om juletiden hele natten, eller når du bare har lyst til at blive i nattøjet og julehygge hele dagen.

Julehygge på højeste plan

Uanset om du er på udkig efter noget juletøj i store størrelser til dig selv, eller til en du vil forkæle med en tidlig julegave, så kan du finde et stort udvalg på zizzi.dk.­

Det bedste ved juletøjet er, at det kan bruges døgnet rundt i 24 dage - og endnu flere hvis du ikke kan vente med at få det på, eller hvis du ikke har lyst til at tage det af igen, når juleaften er forbi.

Med det store udvalg af tøj til kvinder med former, har du endda mulighed for at variere juletøjet, så du også har noget at tage på, når din yndlings julesweater er til vask. Du finder bare endnu en i skabet - eller måske endda en julekjole eller et julet jumpsuit. Uanset hvilken form for juletøj du vælger, er du sikker på, at julestemningen kommer til at toppe.