Om Zizzi

Om Zizzi - Modetøjsvirksomhed

Hos Zizzi ønsker vi at inspirere og vejlede vores kunder. Derfor finder du guides til størrelser, pasformer og figurtyper.


Vi er eksperter i at kombinere modens trends og tendenser med de rigtige materialer og pasformer til kvinder i størrelse 42-60. Vi mixer kvalitet med gennemarbejdede snit og leverer det hele til dig i form af daglige nyheder i et bredt udvalg til skarpe priser.


Hos Zizzi ønsker vi at tilbyde dig en fantastisk shoppingoplevelse – uanset om du besøger os online eller i én af vores mange butikker.


Vi stræber dagligt efter at skabe de bedste produkter i perfekte pasformer, og opfordrer kvinder i hele Europa til at udforske og udfordre deres personlige stil.


Gå på opdagelse i vores inspirerende onlineunivers og husk at følge Zizzi på Facebook og Instagram, hvor du får masser af inspiration til de seneste trends, mode og styling.


Job hos Zizzi

Hos Zizzi har vi altid fokus på at skabe de bedste oplevelser for kunden – om det er i retailbutikkerne eller på digitale platforme.


Derfor leder vi altid efter nye talenter til vores dedikerede teams inden for design, retail, e-commerce, marketing, branding osv.


Som arbejdsplads er Zizzi defineret af loyalitet og et resultat-drevet mindset - og ambitionerne er høje.


Er du interesseret i at arbejde med os? Læs mere, se ledige stillinger og send din ansøgning her.