Zizzi butik

Lyngby

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Zizzi i Lyngby og vise dig vores store udvalg af moderne plus size tøj til kurvede kvinder. Her finder du smarte trends, som afspejler tidens farver, snit og tekstiler, så du kan forkæle dig selv med præcis de styles, der fremhæver dine bedste sider.

Zizzi - Lyngby
2800 Lyngby
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 17:00
Søndag
10:00 - 17:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Du finder os alle ugens dage i stueetagen over for Kaufmann, hvor du fra første besøg bliver betjent af vores smilende og servicemindede personale. Med fingeren på pulsen og øje for detaljen er de klar til at klæde dig på til både hverdag og fest.

Zizzi i Lyngby Storcenter har åbent alle hverdage mellem 10:00 og 19:00, og vi står også klar med solid vejledning i weekenden mellem 10:00 og 17:00. Det giver dig rig mulighed for at finde det look, der klæder dig, hvad enten du foretrækker en tidlig eller sen shoppetur.

Lækkert dametøj i store størrelser hos Zizzi i Lyngby

Hos Zizzi i Lyngby Storcenter glæder vi os til at præsentere dig for et lækkert udvalg af dametøj i store størrelser. Vi forhandler blandt andet den populære sportsserie Active, og du kan også finde komfortable trusser fra vores feminine undertøjsserie Devoted i butikken. Tøj til hverdag og fest har vi naturligvis også altid på hylderne, så du året rundt kan blive klædt på til både store og små begivenheder.

Har du brug for vejledning til at finde præcis den model, der fremhæver din figur, er vores veluddannede personale parat med stor viden og faglig ekspertise. Vi kender kvindekroppen og kan derfor tilbyde dig velsiddende plus size tøj i størrelser fra 42 til 60. Som den eneste butik i Lyngby Storcenter, der forhandler tøj i de populære størrelser, er vi altid et besøg værd.

 

Velkommen til en verden af muligheder

Zizzi sætter en stor ære i at designe behageligt og fashionabelt tøj til den moderne kvinde. Derfor præsenterer vi en verden af muligheder for dig, når du besøger os i Lyngby Storcenter – her finder du altid et style, der klæder din kropsform.

På gensyn hos Zizzi Lyngby Storcenter.