Black Friday

Nedtællingen til Black Friday er startet

Meld dig ind i Club Zizzi i dag og bliv den første til at få besked om nye tilbud!

Black Friday 2024 hos Zizzi

Gør dig klar til det helt store Black Friday-ræs hos Zizzi hvor det kommer til at bugne med fantastiske tilbud på tøj i store størrelser, som du bare ikke må gå glip af. Drømmer du om at få julegaverne overstået i god tid, så er Black Friday en oplagt anledning til at kunne købe mere for færre penge.


Holder du dig vågen indtil midnat, så kan du her på siden shoppe alle vores Black Friday-tilbud i ro og mag hele natten. Så burde der være en chance for, at du får fat i lige præcis det, du ønsker dig. Er du medlem af Club Zizzi, kan du helt eksklusivt få adgang til tilbuddene allerede fra onsdag kl. 19.00!


Nye tilbud hele ugen

Hos Zizzi elsker vi Black Friday og gode tilbud, så det fejrer vi selvfølgelig hele ugen med Black Week. Det betyder, at vi allerede starter søndag d. 23. november og først stopper søndag d. 29. november. I løbet af hele ugen vil der være nye, spændende tilbud hver dag.


Black Week er altså vores måde at varme op til Black Friday på. Du skal bare holde øje med zizzi.dk, hvor vi hver dag opdaterer tilbuddene. Du kan også tilmelde dig Club Zizzi, så du som en af de første kan få vores nyhedsmails med tilbuddene.


Kan du ikke vente til den helt store shoppingdag med Black Friday-tilbud og -rabatter, så kan du altid tjekke vores gode tilbud året rundt på zizzi.dk. Hos Zizzi kan du gøre mange gode fund, som er skræddersyede til din stil! Gå ikke glip af vores tilbudsvarer i store størrelser!


Black Friday 2024

Hos Zizzi glæder vi os til Black Friday, og hvis du har det på samme måde, så er du sikkert allerede begyndt at overveje, hvad du skal shoppe på den store dag. Black Friday er et amerikansk fænomen, der inden for de sidste 5 år er blevet utrolig populær ikke kun i USA, men også i resten af verden og ikke mindst Danmark.


Hvornår er det Black Friday?

Black Friday løber af stablen samme dag hvert år, nemlig fredag efter Thanksgiving i november – og i år er det fredag d. 29. november 2024. Dagen er placeret således, at det er oplagt at gøre sine julegaveindkøb her, og derfor har det i USA været den største og mest travle shoppedag på hele året siden 2005.


Et brag af et udsalg

På Black Friday skruer butikker og webshops op for tilbuddene i en sådan grad, at der forventes lange køer overalt i byerne, og man skal derfor væbne sig med en god portion tålmodighed, hvis man bevæger sig ud efter et godt tilbud. Det betyder, at du skal være hurtig på aftrækkeren, hvis du gerne vil have fat i en bestemt ting, der er ekstra meget nedsat på Black Friday.


Vær med til årets store shoppedag!

Danskerne er vilde med at spare penge, og det er derfor ikke så sært, at vi efterhånden har taget Black Friday til os som en tilbagevendende tradition hvert år. Det er også en unik mulighed for alle butikkerne for at få skudt julehandlen godt i gang, og det er samtidig til gode for dig som forbruger.


Hos Zizzi vil vi også være med til Black Friday 2024, men hvilke tilbud vi kommer til at føre, kan vi først afsløre på dagen. Dog kan du forvente en masse gode rabatter på stort set alle vores plus size varer, så du kan godt glæde dig til vores Black Friday-deals. Black Friday er i sandhed en festdag for shoppeglade mennesker, og kan du ikke overskue de kilometerlange køer i butikkerne, så kan du blot læne dig tilbage i sofaen derhjemme og gøre et plus size kup her i vores webshop. Vi inviterer dig indenfor til skarpe Black Week-tilbud!


Forbered dig til Black Friday 2024

Har du udset dig noget hos os, som du bare må have fat i til Black Friday, men orker du ikke tanken om stress og kaos, så er der nogle ting, du kan gøre for at forberede dig. Når du er lidt forberedt, er der større chance for, at du får fat i det, du ønsker dig, uanset om du handler i butik eller på nettet. Først og fremmest er det en god idé på forhånd at beslutte sig for, hvad man skal jagte. Der er ganske enkelt ikke tid til, at du bruger flere timer på at overveje tingene, for så forsvinder de gode tilbud for næsen af dig. Vælger du at handle i de fysiske butikker, er du nødt til at sætte god tid af. Forvent at du skal stå i kø, og at det er en god idé at dukke op i god tid.


Find perfekte julegaver og adventsgaver

Måske er du selv vild med plus size tøj fra Zizzi, og måske kender du en anden, der er. I så fald er Black Friday en oplagt mulighed for at få krydset nogle gode julegaver af til en, du holder af! Hos Zizzi kan du vælte dig i tøj til store damer, der er modebevidste og ikke vil gå på kompromis med designet, bare fordi det er store størrelser. Vi tilbyder alt lige fra bluser og toppe til jeans, nederdele, kjoler, jakker, sportstøj og undertøj. Alt sammen fremstillet i plus size størrelser, der komplimenterer kvindekroppen på bedste vis. Skulle du være i tvivl om størrelsen, kan du hente hjælp i vores størrelsesguide. Hos Zizzi ved vi, at det kan være svært at købe tøj til andre, hvis ikke man har noget specifikt at gå efter. Men vi ved også, at det kan være svært at lade være, for med vores Black Friday-tilbud er der rigtig mange penge at spare.


Er du lidt i tvivl om, hvorvidt du skal købe en kjole eller en ny jakke, så kan det være, det er nemmere for dig at finde nogle skønne accessories. I udvalget af accessories kan du finde en sød adventsgave, der vil skabe varme i den kolde og mørke december måned. Vælg et smukt halstørklæde eller nogle bløde strømpebukser. Mulighederne er mange.


Vi ses til Black Friday hos Zizzi!

Hos Zizzi glæder vi os til et brag af en tilbudsfest! Den store shoppedag klæder dig på fra top til tå med spændende plus size varer! Du kan være blandt de første til at få adgang til vores tilbud og rabatter ved at tilmelde dig Club Zizzi. Vi ses hos Zizzi!