Zizzi butik

Randers

Du finder Zizzi i Randers Storcenter, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen blandt moderigtige varer i tidens skønneste farver og snit. Vores faste team af smilende piger kan du møde i butikken, hvor de venter på at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du har brug for.

Zizzi - Randers Storcenter
8960 Randers SØ
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 17:00
Søndag
10:00 - 17:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Her er de klar med god service og masser af flotte styles, som du kan glæde dig til at gå på opdagelse i.

Zizzi Randers har åbent alle hverdage fra klokken 10:00 til 19:00, og hver lørdag og søndag kan du besøge os i Storcentret mellem klokken 10:00 og 18:00 – vi glæder os til at tage imod dig.

Elegant udvalg af tøj til store kvinder

Du kan se frem til at prøve mange skønne modeller og designs, når du besøger Zizzi i Randers Storcenter. På hylderne finder du selvfølgelig tøjet til årets store fester, men er du på jagt efter en behagelig skjorte til en dag på jobbet eller en elegant BH i store størrelser, kan vi også præsentere det for dig i butikken.

Her bliver du fra begyndelsen mødt af vores servicemindede piger, som sætter en ære i at finde de helt rigtige varer til dig. Vi har sans for detaljerne, og står hele ugen parat med velsiddende tøj til store kvinder med stil.

 

Find alle de populære størrelser hos os

Et besøg hos Zizzi i Randers Storcenter tager altid udgangspunkt i dine personlige ønsker og behov, så vi sikrer, at du finder præcis det look, du har brug for. Det gælder både, hvis du søger efter komfortabelt træningstøj eller vil forkæle dig selv med et par nye jeans, en nederdel eller en dejlig top i plus size.

Hvis du har særlige drømme om farver, pasform eller et anderledes snit, finder du naturligvis også det i sortimentet, ligesom alle de populære størrelser fra 42 til 60 venter i butikken.

På gensyn hos Zizzi i Randers Storcenter!