Everyday Women manifestet

Hvad betyder det at være en Everyday Woman? Egentlig, så er vi alle Everyday Women. Uanset højde, hudfarve, musiksmag, skostørrelse, jobsituation. Uanset personlig stil og personlige værdier. Her søger vi at afspejle hverdagens kvinder for at skabe en modeverden, der er lidt tættere på virkeligheden.


Se Everyday Women manifestet – og husk lyd.

Everyday Women - with you, for you

Everyday Women er vores bidrag til en verden, der er lidt mere ægte. Lidt mere autentisk, lidt tættere på virkeligheden. Lidt mere lyttende. Hvor vi går sammen med alle jer på den anden side af skærmen og butiksdisken, hvor vi går et lille skridt foran.


Med Everyday Women inviterer vi alle jer ind. For at dele ud af vores verden, men ikke mindst for at gøre jer til en del af at skabe den. Til at udvikle endnu bedre varer, der passer til jeres præferencer og til jeres kroppe, til kvinder i alle vores fantastiske forskelligheder. Til at skabe kampagner og billeder, der viser virkelighedens kvinder. Til at skabe dialog, og for at stå sammen som kvinder.


Det gælder nu og i fremtiden. Everyday Women er et samarbejde med alle jer. Og det er vores første skridt mod at skabe et rum, der er lytter og som hylder fællesskabet i vores forskelligheder.