Everyday Women

- with you, for youVaskeægte, helt almindelige kvinder – og repræsentanter for Zizzi. Everyday Women er vores vej mod en verden af mode, der er lidt tættere på virkelighedens kvinder.


Everyday Women er vores bidrag til en verden, der er lidt mere autentisk, lidt tættere på virkeligheden, lidt mere ægte. Hvor vi går sammen med jer på den anden side af skærmen og butiksdisken og går et lille skridt foran.

Med Everyday Women søger vi at afspejle hverdagens kvinder og skabe en modeverden, som afspejler virkeligheden. Derfor er Everyday Women os all – uanset højde, hudfarve, musiksmag, skostørrelse, job. Uafhængigt af personlig stil, kulturel baggrund og dine personlige værdier.

Jeg elsker konceptet. At mode er for alle uanset farve, højde eller krop. Tøjet bliver solgt til almindelige kvinder, så det giver også allerbedst mening at vise tøjet på netop disse kroppe.
Anne Zimling, DK

Derfor udskifter vi modeller med Everyday Women i nogle kampagner, ligeså vel som at vi har løbende dialog om alt fra størrelser og pasformer til hjemmeside. Og så har vi startet vigtige, berigende samtaler ved at invitere jer ind. For på den ene side at dele ud af vores egen verden, men mest af alt for at gøre jer til en aktiv del af at skabe den. For at udvikle endnu bedre varer til jeres præferencer og kroppe, til kvinder i alle vores fantastiske forskelligheder. Og for at vise virkelighedens kvinder i vores kampagner, for at skabe dialog og for at stå sammen som kvinder.


Det gælder nu og i fremtiden. Everyday Women er et samarbejde med alle jer. Og det er vores første skridt mod at skabe et rum, der lyttende og som hylder fællesskabet i vores forskelligheder.