Zizzi butik

Storcenter Nord

Blandt de mange butikker i Storcenter Nord er Zizzi den førende plus size butik, og med vores nye, centrale placering glæder vi os til at byde dig velkommen til en verden af modetøj i store størrelser.

Zizzi - Storcenter Nord
8200 Aarhus N
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
10:00 - 16:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Glæd dig til at gå på opdagelse i smarte styles efter årstidens trends, for hos os kan du både sommer og vinter blive forkælet med lækre items til garderoben.

Vores faste team slår dørene op for dig alle ugens dage, så du både i weekender og hverdage kan finde tid til at besøge os. Kom forbi mandag til fredag mellem klokken 10:00 og 19:00 eller lørdag og søndag fra klokken 10:00 til 16:00.

Stilfuldt tøj til kvinder med former

Zizzi Storcenter Nord har tøjet til dig, der klæder sig stilfuldt i de populære størrelser fra 42 til 60. Vores servicemindede piger har stor erfaring med at klæde den kurvede kvindekrop på, og de hjælper dig gerne med at finde præcis det look, du har i tankerne. Hos os er der masser af smil og godt humør, og dagligt opdaterer vi butikken med smarte designs, du kan glæde dig til at prøve.

I vores rummelige og handicapvenlige prøverum er der god plads til at prøve de flotte modeller, og har du brug for en særlig størrelse, pasform eller farve, finder personalet det hurtigt til dig. På den måde kan du være sikker på altid at finde det tøj, der fremhæver din personlige stil, uanset om du er på udkig efter en ny festkjole eller et par komfortable træningstights.

 

Du finder Zizzi i Storcenter Nord

I Storcenter Nord er alt samlet under ét tag, så du kan med fordel tage familien med, når du besøger os. Lad dem hygge i de mange butikker, mens du shopper plus size fashion, og mød dem efterfølgende på en af de dejlige caféer eller restauranter, du også finder i det store center tæt på Aarhus C.

Vi tilbyder 1.000 gratis parkeringspladser foran centret eller i den overdækkede P-kælder, og rulletrappen gør det let at transportere de fyldte poser tilbage i bilen. Vil du lade bilen blive hjemme, kan du tage en af de mange busser, der går lige til døren.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores moderne butik! På gensyn hos Zizzi Storcenter Nord.