Zizzi butik

Vejle

Velkommen i den store og rummelige butik Zizzi i Vejle, hvor modetøjet ligger klar på hylderne. Her har du rig mulighed for at gå på opdagelse i de smarte kollektioner, som fremviser de nyeste trends i både farve, snit og pasform.

Zizzi - Vejle
7100 Vejle
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:30
Tirsdag
10:00 - 17:30
Onsdag
10:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 17:30
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Vores dejligt lange åbningstider giver dig god tid til at shoppe i butikken på Torvegade 30, så du kan finde præcis de modeller, der falder i din smag. De mange muligheder for fleksibel parkering gør det yderligere til en behagelig oplevelse at besøge os.

Vi har åbent mandag til torsdag mellem klokken 10:00 og 17:30, og fredag står dørene åbne for dig helt til klokken 19:00. Hver lørdag ser vi desuden frem til at byde dig velkommen fra klokken 10:00 til 15:00.

Elegant tøj til pluspigen

Søger du dametøj i store størrelser i Vejle, skal du besøge os i Zizzi. Vi har et stort udvalg af modetøj til kurvede kvinder, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig alle de populære størrelser fra 42 til 60. Det gør os til en af de førende butikker i Vejle, når pluspigen skal forkæles med nyt til garderoben.

Den moderne butik ligger centralt i byen, og når du lægger vejen forbi, bliver du altid mødt af de smilende piger, som venter med mange lækre styles. Vi har modetøj til den elegante kvinde, der stolt fremviser sin personlighed gennem dagens look.

Vil du forkæle dig selv med en lækker festkjole, kan du finde både korte og lange modeller i vores kollektioner, men vi har naturligvis også mange elegante styles til hverdagslivets store og små begivenheder.

 

Velkommen hos Zizzi Vejle

Zizzi Vejle er en butik, som vægter den gode service og relationen til dig utroligt højt. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine behov, når du besøger os, for på den måde kan vi bedst opfylde dine ønsker.

Vores veluddannede personale har mange års erfaring med at finde modetøj, som komplimenterer den kurvede kvindekrop, og vi glæder os til at give dig det look, du drømmer om. Hos os kan du finde alle designs i størrelse 42-60, så du kan altid være sikker på at komme hjem med styles, som sidder behageligt.

På gensyn hos Zizzi i Vejle!