Zizzi butik

Tarupcentret

Når det er tid til selvforkælelse og ekstra luksus i hverdagen, må du lægge vejen forbi den fashionable butik Zizzi i Odense. Vi tilbyder dig de nyeste kollektioner inden for plus size dametøj, hvad enten du søger en velsiddende kjole, komfortable jeans eller en sød sommertop.

Zizzi - Tarup
5210 Odense NV
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 18:00
Tirsdag
10:00 - 18:00
Onsdag
10:00 - 18:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Vores skønne, faste team står året rundt klar til at byde dig velkommen i den lyse og moderne butik, der dagligt opdateres med tidens trends fra de internationale catwalks. Her kan den modebevidste kvinde gå på opdagelse blandt de mange designs, der både i farver, snit og form afspejler modebilledets tendenser.

Lange åbningstider alle dage

Vi glæder os til at tage i mod dig i Odense, hvor de lange åbningstider gør det nemt at finde tid i kalenderen til kvalitetstid med shopping.

Fra mandag til onsdag åbner vi dørene mellem klokken 10.00 og klokken 18.00, mens vi både torsdag og fredag forlænger åbningstiden frem til klokken 19.00. Vil du shoppe i weekenden, står vores servicemindede personale klar i butikken om lørdagen fra klokken 10.00 til 16.00, hvor de ser frem til at klæde dig på i lækkert modetøj.

Efter et besøg i vores butik er det oplagt at slutte dagen af med et besøg på en af Tarupcentrets mange caféer, spisesteder eller restauranter. Tag familien med og lad dem udforske centrets mange tilbud, mens du forkæler dig selv med lækkert nyt til garderoben, før I genforenes til en god kop kaffe eller et dejligt måltid mad.

 

Gode parkeringsforhold lige ved døren

Når du besøger Zizzi i Tarupcentret i Odense, kan du glæde dig over de gode parkeringsforhold, som gør det let at ankomme i egen bil. Her skal du ikke lede længe efter en ledig plads, og parkerer du tæt på indgangen, kan du nemt bære de fyldte shoppingposer ud i bagagerummet efter et besøg hos os.

Ønsker du at tage offentlig transport, er det naturligvis også en mulighed. De gode busforbindelser sikrer dig en behagelig tur på alle tider af dagen.

 

Stort udvalg af plus size tøj til kurvede kvinder

Vi sætter en ære i altid at præsentere et stort udvalg af smart plus size tøj til den moderne, kvalitetsbevidste kvinde. Året rundt opdaterer vi hylderne med de nyeste designs, der naturligvis er skræddersyet efter pluspigens naturlige former.

Hos os kan du finde alle modeller i de eftertragtede størrelser fra 42 til 60, hvad enten du søger lækkert lingerikomfortabelt træningstøjcool capribukser eller nydelige nederdele.

 

Velkommen hos Zizzi i Odense

Drømmer du om at folde din romantiske side ud i skønne kjoler med print eller har du brug for et par velsiddende jeans, som fremhæver din flotte figur? Uanset, hvilket look du har i tankerne, kan du finde de items, der understøtter din personlige stil, når du besøger Zizzi i Odense.

Du er meget velkommen til selv at gå på opdagelse i de elegante kollektioner, men har du spørgsmål, står vores søde piger klar med kyndig vejledning. De hjælper dig gerne med at finde præcis det fit, som falder flot omkring dine kurver.