Zizzi butik

Roskilde

Du finder Zizzi Roskilde på byens pulserende gågade, hvor butikken med sin centrale placering ligger tæt på offentlig transport og de mange spændende seværdigheder, der også kan opleves i City.

Zizzi - Roskilde
4000 Roskilde
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:30
Tirsdag
10:00 - 17:30
Onsdag
10:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 17:30
Fredag
10:00 - 17:30
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Et besøg i vores moderne og rummelige butik begynder med et smittende smil fra vores servicemindede team, som ser frem til at byde dig velkommen mellem de mange flotte styles i vores kollektioner. Her kan du både om sommeren og vinteren finde smarte modeller i plus size, så du kan få præcis det look, der favner din personlige stil.

Vores lange åbningstider giver dig god mulighed for at skabe tid til shopping. Zizzi i Roskilde har åbent alle hverdage fra klokken 10:00 til 18:00, og om lørdagen åbner vi dørene for dig mellem klokken 10:00 og 15:00.

Lækkert sortiment af tøj til store kvinder

Når du skal forkæle dig selv med lækkert nyt til garderoben, kan du glæde dig til at gå på opdagelse i vores spændende kollektioner med dametøj i store størrelser. Zizzi Roskilde har et stort udvalg af smart tøj, der kan bruges til alle lejligheder, hvad enten du drømmer om en ny festkjole, afslappende homewear eller behagelige træningstights.

Vores jordnære personale sætter dine personlige ønsker i centrum og tager altid udgangspunkt i dine behov, så vi sikrer, at du finder præcis de styles, der passer til dig. Har du brug for vores mening om snit, pasform eller størrelser, står vi klar til at guide og vejlede dig, og med vores brede viden om tøj i store størrelser er du i de bedste hænder hos os i Roskilde. Alle vores modeller fås naturligvis i størrelser fra 42 til 60.

 

Besøg Zizzi i Roskilde

Vi er stolte af at kunne fortælle, at Zizzi i Roskilde to gange er blevet kåret til at have byens bedste service. Du kan derfor se frem til en behagelig shoppeoplevelse, når du søger efter tøj til store kvinder i Roskilde – vi står klar til at guide dig fra første møde.

Desuden kan vi tilbyde parkering lige bag butikken, hvor du på alle ugens dage kan holde ganske gratis.

Vi glæder os til at se dig!