Zizzi butik

Køge

Bag de lyse og indbydende butiksruder venter en verden af elegant mode. Glæd dig til at besøge Zizzi på den pulserende Brogade centralt i Køge, hvor vi byder dig velkommen året rundt med de nyeste trends fra de internationale catwalks.

Zizzi - Køge
4600 Køge
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 18:00
Tirsdag
10:00 - 18:00
Onsdag
10:00 - 18:00
Torsdag
10:00 - 18:00
Fredag
10:00 - 18:00
Lørdag
09:30 - 15:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Drømmer du om at finde de perfekte jeans, der former sig flot efter dine feminine former eller vil du forkæle dig selv med en lækker top til weekenden? Uanset, hvilket look du leder efter, er vores smilende personale klar til at klæde dig på i tidens snit og farver.

Benyt dig af de gode åbningstider når du shopper

Den moderne kvinde er en travl dame, der er vant til at balancere hverdagens mange gøremål. I kalenderen skal der både være plads til arbejde, familietid, hygge med veninderne på byens trendy caféer og den aktive træning i centeret. Derfor er vi glade for at tilbyde dig fleksible åbningstider hos Zizzi i Køge, så du altid kan finde et tidspunkt til selvforkælelse og shopping i vores hyggelige butik.

Alle ugens hverdage åbner vi døren til en verden fyldt med elegant mode fra klokken 10.00 til klokken 18.00. Foretrækker du shopping i weekenden? Om lørdagen er vi klar til at byde dig velkommen fra klokken 10.00, og vi glæder os til at præsentere de smarte designs for dig indtil klokken 15.00.

 

Tøj til modebevidste kvinder

Vi sætter en ære i at designe tøj, der falder flot på den kurvede kvinde. Netop derfor skabes vores kollektioner med udgangspunkt i pluspigens naturlige krop, og når du shopper hos Zizzi i Køge, kan du være sikker på altid at finde vores tøj i de populære størrelser fra 42 til 60.

Har du brug for hjælp til at sammensætte det helt rigtige look? Vores faste team har stor erfaring med at klæde den modebevidste kvinde på, og de er selvfølgelig også klar til at lytte til dine ønsker og behov. I fællesskab finder vi frem til præcis det udtryk, du har i tankerne, hvad enten du har lyst til at udtrykke din romantiske side eller hellere vil udleve din indre rockdiva.

 

Stort udvalg af smart dametøj i store størrelser

Zizzi i Køge kan stolt præsentere et delikat udvalg af velsiddende, smart dametøj i store størrelser. Her kan den sporty kvinde finde komfortabelt træningstøj, der understøtter hendes aktive livsstil, ligesom den hårdtarbejdende bussinesswoman kan blive klædt på i en lækker jakke, så hun er klar til at dagens mange møder.

I vores sortiment finder du naturligvis også festkjoler, søde nederdeletoppe til basisgarderobenbadetøj og udsøgt lingeri. Vi kan garantere, at du altid finder det look, du søger, hvad enten du skal klædes på til hverdag eller fest.

 

Bliv inspireret hos Zizzi i Køge

Vi har fingeren på pulsen, når det gælder mode, så du kan være sikker på at blive inspireret af de nyeste tendenser, når du besøger butikken i Køge.

Vi glæder os til at tage imod dig året rundt og præsentere de smarte modeller for dig, så du kan gå herfra i lækkert plus size tøj, som understreger din personlige stil.