Zizzi butik

Aalborg Storcenter

Velkommen i den store og lyse Zizzi i Aalborg Storcenter! Her kan du gå på opdagelse i de trendy kollektioner, som tilbyder alt det bedste til pluspigen, der søger tøj i store størrelser

Zizzi - Aalborg
9200 Aalborg SV
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
10:00 - 16:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Vi tilbyder dig det nyeste inden for farver, snit og pasform, så du bliver smart klædt på til små og store begivenheder gennem året.

Hos Zizzi i Aalborg Storcenter glæder vi os over de lange åbningstider, som gør det fleksibelt for dig at besøge os. Alle ugens hverdage har vi åbent fra klokken 10:00 til 19:00, og selv i weekenden slår vi dørene op mellem klokken 10:00 og 17:00.

Eksklusivt dametøj i store størrelser

Uanset om du kommer forbi Zizzi Aalborg med en god veninde eller foretrækker at power shoppe på egen hånd, står vores søde personale klar med imødekommende betjening. Med udgangspunkt i dine behov hjælper vi dig med at finde præcis det smarte plus size tøj, du søger. Vi tilbyder dig behageligt og moderigtigt dametøj i store størrelser til både sommer og vinter, og du kan naturligvis få alle vores styles i størrelser fra 42 til 60.

Zizzi i Aalborg Storcenter er en skøn butik med en hyggelig og intim atmosfære. Vi lægger stor vægt på, at du føler dig godt tilpas, når du besøger os, hvad enten du har brug for vejledning eller selv vil studere de populære kollektioner.

I de dejlige prøverum er der desuden god plads til at prøve de mange styles, du finder.

 

På gensyn hos Zizzi i Aalborg Storcenter

Hos Zizzi i Aalborg Storcenter er vi stolte af at kunne tilbyde dig et varieret og trendy sortiment af plus size tøj. Vil du forkæle dig selv med en lækker ny skjorte, en behagelig top eller et par velsiddende jeans, kan du finde det i den rummelige butik. Søger du efter nyt træningstøjswimwear eller lingeri i store størrelser, er det naturligvis også items, vi har klar til dig.

På gensyn hos Zizzi i Aalborg!