Zizzi butik

Sønderborg

Du skal glæde dig til at lægge vejen forbi Borgen Shopping i Sønderborg, hvor vores smilende piger i Zizzi venter på dig. Her byder vi dig velkommen mellem moderigtigt tøj, der er skræddersyet til den kurvede kvindekrop

Zizzi - Sønderborg
6400 Sønderborg
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
10:00 - 16:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Vi har altid et opdateret og trendy udvalg af modetøj, så du med garanti kan finde de styles, som falder i din personlige smag.

De dejligt lange åbningstider gør det nemt for dig at finde det rigtige tidspunkt til shopping. Vi har åbent alle ugens dage, så hos os får du god tid til at shoppe de modeller, du synes bedst om. Mandag til fredag slår vi dørene op for dig fra klokken 10:00 til 19:00, og i weekenden kan du møde os mellem klokken 10:00 og 16:00.

Smart tøj til kvinder i store størrelser

Blandt de mange butikker i Sønderborg er vi stolte af at sige, vi er en af de førende, når det gælder tøj til pluspigen. I vores moderne butik kan du finde smart tøj i store størrelser, uanset om du vil opdatere garderoben med en lækker festkjole, velsiddende træningstøj eller en feminin top til en tur rundt i byen med veninderne. Vi har tøjet til alle begivenheder, og du kan altid være sikker på at finde det look, du har i tankerne, når du besøger os.

Hos Zizzi Sønderborg bliver du mødt med professionel rådgivning, og har du særlige ønsker til tøjets farver eller pasform afsætter vi tid til at hjælpe dig med at få opfyldt drømmene. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine behov, så vi sikrer, at du får de rigtige varer med hjem. Det betyder også, at du altid kan finde den størrelse, du har brug for, og vi er glade for at kunne tilbyde de smarte designs i størrelser fra 42 til 60.

Har du bestilt varer i webshoppen, kan du hente dem hos os i Borgen, og du kan naturligvis også returnere dem her. Vi tager med største fornøjelse imod dine pakker.

 

Glæd dig til et besøg hos Zizzi Sønderborg

Zizzi Sønderborg har fast adresse i byens populære shoppingcenter Borgen. Her finder du os på 1. sal blandt mange andre skønne butikker.

Husk, at du kan tage rulletrappen lige ned til butikken, hvis du parkerer på vores tagparkering. Det gør det let at få de fyldte shoppingposer med retur til bilen efter et hyggeligt besøg i butikken.

Vi ses i Zizzi Sønderborg!