Zizzi butik

Kolding

Kolding Storcenter er Jyllands største indkøbscenter, og med et væld af spændende shoppemuligheder, restauranter, caféer og endda en biograf får du her de bedste forudsætninger for en skøn dag med veninderne eller familien.

Zizzi - Kolding Storcenter
6000 Kolding
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 20:00
Tirsdag
10:00 - 20:00
Onsdag
10:00 - 20:00
Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
10:00 - 20:00
Lørdag
10:00 - 17:00
Søndag
10:00 - 17:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Du finder naturligvis også Zizzi blandt de mange butikker i Kolding Storcenter, hvor vores smilende piger både på hverdage og i weekenden glæder sig til at byde dig velkommen i Gul Gade ved indgang C.

Vi åbner dørene for dig fra mandag til fredag mellem klokken 10:00 og 20:00, mens vi lørdag og søndag præsenterer lækkert plus size tøj for dig mellem 10:00 og 17:00.

Mange gratis parkeringspladser gør shoppeturen bekvem

Det er ikke kun de gode åbningstider, der gør shopping hos Zizzi i Kolding Storcenter til en vellykket oplevelse. Foran centret finder du 2.800 gratis p-pladser, så du let kan parkere bilen og timer senere vende retur med moderigtigt tøj i poserne.

 

Find smart tøj til store kvinder i Kolding

Med udgangspunkt i dine behov tilbyder vi et smart udvalg af tøj til store kvinder i Kolding, der ønsker at klæde sig elegant og fashionabelt til både hverdag og fest. Fortjener du en ny, lækker kjole til den næste fest, eller mangler du behageligt homewear? På hylderne finder du det look, der fuldender din garderobe, uanset om det er vinter- eller sommerkollektionerne, du går på opdagelse i.

 

Velkommen hos Zizzi i Kolding Storcenter

Hos Zizzi er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde præcis de styles, som fremhæver dine kurver. Vores erfarne og servicemindede personale står klar med råd og vejledning, så du kan blive præsenteret for de helt rigtige modeller, der klæder din kropstype. Vi ved, at ingen kroppe er ens, og netop derfor sætter vi en stor ære i at præsentere dig for et bredt udvalg af modeller, der tager højde for præcis dine behov og ønsker til både pasform, farver og figur.

Derfor finder du naturligvis også alle vores designs i den størrelse, du har brug for, uanset om du ønsker str. 42, 60 eller noget derimellem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Zizzi i Kolding Storcenter.