Zizzi butik

Holstebro

Zizzi Holstebro ligger i en af Danmarks ældste og smukkeste gågader, og med sin centrale placering i byens pulserende hjerte har du rig mulighed for at hygge dig på de mange caféer efter et besøg i vores butik.
Zizzi - Holstebro
7500 Holstebro
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:30
Tirsdag
10:00 - 17:30
Onsdag
10:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 17:30
Fredag
10:00 - 17:30
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Du finder os tæt på Nørreportcentret, og den gode beliggenhed lige ved siden af Helge Bertrams kendte kunstværk, Vandkunsten, der er lavet af håndglaserede mursten, er et skønt sted at starte shoppeturen. Området emmer af sydlandsk torvestemning, som du let bliver opslugt af uanset på hvilken tid af dagen, du lægger vejen forbi.

Vores servicemindede team står klar med kyndig vejledning i butikken på hverdage fra 10:00 til 17:30, og lørdag glæder vi os til at byde dig velkommen mellem 10:00 og 15:00.

Smart tøj til store kvinder i Holstebro

Hos Zizzi i Holstebro tilbyder vores smilende piger dig altid professionel rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Skal du have et par smarte capri bukser til sommer eller en lækker, lun strik til de kolde efterårsdage? Vi fremviser et bredt sortiment af tøj til store kvinder, som ønsker at klæde sig chikt efter tidens trends. Derfor sætter vores personale også en stor ære i at være opdateret på de nyeste modetendenser, så du altid bliver præsenteret for de mest eftertragtede styles i de helt rigtige snit, farver og størrelser.

Hos Zizzi i Holstebro finder du tøj i alle de populære størrelser, uanset om du klæder dig i størrelse 42, 60 eller en model midt i mellem.

 

Find tøj til hverdag og fest

Vores kollektioner byder året rundt på tøj til store og små begivenheder, og blandt det varierende udvalg finder du både smart festtøj og behageligt hverdagstøj. Venter den næste familiefest om hjørnet, glæder vi os til at klæde dig på i det helt rigtige look, men vi hjælper dig også gerne med at finde komfortabelt homewear, sødt sommertøj eller en varm frakke i plus size.

På gensyn hos Zizzi i Holstebro.