Zizzi butik

Hjørring

I Zizzi Hjørring bliver du budt velkommen af et fast team af smilende piger, som med stor viden om tidens trends glæder sig til at klæde dig moderigtigt på.
Zizzi - Hjørring
9800 Hjørring
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Du finder den lyse og rummelige butik i Metropol ShoppingCenter, der har åbent alle hverdage fra klokken 10:00 til 19:00. Vil du på shopping i weekenden, åbner vi dørene for dig lørdag fra klokken 10:00 til 16:00, så du kan gå på opdagelse i vores store sortiment.

På vores fyldte hylder finder du mange smarte styles, som fanger de fashionable tendenser, der dominerer de internationale catwalks netop nu. Vil du forkæle dig selv med en lækker kjole i plus size eller en blazer til dagene på jobbet, finder du blandt andet det i vores kollektioner, der tilbyder dig størrelser fra 42 til 60.

Få glæde af de gode parkeringsforhold

Zizzi har en skøn placering blandt de mange butikker i Hjørring, for med en beliggenhed i Metropol ShoppingCenter kan du nemt parkere bilen i kælderen og bekvemt fortsætte shoppeturen.

Du har gratis parkering i op til 3 timer, så du har god tid til at prøve de mange styles, du finder i vores store sortiment.

 

Smart tøj til store kvinder

Zizzi Hjørring er for modebevidste kvinder i alle aldre, som vægter den behagelige pasform, de flotte farver og det komfortable snit, som fremhæver de feminine former. I butikken bliver du mødt af et erfarent personale, der har fingeren på pulsen, og som med kyndig vejledning kan hjælpe dig med at finde netop det look, der klæder dig.

Vi sætter en ære i at præsentere skræddersyet plus size tøj, der både får dig til at føle dig godt tilpas og samtidig favner tidens trends. Hos os finder du altid det, du har brug for, hvad enten du fortjener en nederdel til næste familiefest eller har brug for nyt træningstøj til en tur i fitness.