Zizzi butik

Herning

Velkommen til Zizzi Herning - Du finder os til højre for Indgang H i HerningCentret.

Zizzi - Herning
7400 Herning
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
11:00 - 16:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Vores smilende og servicemindede personale åbner dørene til den rummelige butik alle ugens hverdage mellem klokken 10.00 og klokken 19.00. I weekenderne står vi også klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige look, der klæder dine kvindelige kurver, når vi inviterer dig inden for mellem klokken 10.00 og klokken 16.00.

De fleksible åbningstider giver dig rig mulighed for at finde et perfekt tidspunkt til shopping. Hos os får du god tid til at gå på opdagelse i det store, elegante udvalg, hvor du både finder styles til festlige begivenheder og hverdagens events.

Zizzi inspirerer dig

Et besøg hos Zizzi i Herning er din garanti for et moderigtigt sortiment, som er skræddersyet til dine feminine former. Søger du efter en kjole til familiefesten eller en chik skjorte til en cafétur med veninderne? I vores dejlige udvalg kan du finde moderigtige kombinationer, så du kan blive smart klædt på til både store og små begivenheder.

I de store prøverum har du god plads til at prøve de mange styles, du har udset dig, og vores smilende personale hjælper naturligvis gerne med at finde den helt rigtige pasform.


Smart dametøj i store størrelser

Zizzi i Herning er for den fashionable kvinde, som klæder sig efter tidens trends, og som vægter en komfortabel pasform i kombination med skønne snit og flotte farver, som fremhæver den kvindelige figur.

Søger du efter tøj i store størrelser, bør Zizzi i Herning være dit førstevalg. Vi tilbyder dig et elegant udvalg i alle de eftertragtede størrelser fra 42-60.


Få glæde af de gode parkeringsforhold

Vi har en skøn, central placering blandt mange spændende butikker i det velbesøge Herning Centret. Det er oplagt at kombinere en shoppedag hos os med et hyggeligt cafébesøg i centret, hvor du i selskab med veninder kan diskutere stort og små over en lækker kop kaffe.

Du vil også nyde godt af de praktiske parkeringsforhold, hvis du ankommer i egen bil, men du har selvfølgelig også mulighed for at benytte dig af den fleksible, offentlige transport.


Vi ses hos Zizzi i Herning

I vores rummelige butik finder du et udsøgt udvalg af dametøj i store størrelser, og vores erfarne personale ser frem til at klæde dig moderigtigt på uanset, om du søger en lækker kjole eller komfortabelt homewear.

Med kyndig vejledning og flair for tidens toneangivende trends sørger vores servicemindede piger for, at du bliver præsenteret for de styles, som klæder dine kurver. Vi sætter en ære i at give dig den bedste oplevelse, når du shopper dametøj hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen i her i Herning Centret!

På gensyn hos Zizzi i Herning!