Zizzi butik

Svendborg

Du finder Zizzi Svendborg i den hyggelige handelsgade, hvor vi ligger lige over for den smukke Sct. Nicolais Kirke. Her står vi dagligt klar til at byde dig velkommen blandt moderigtigt tøj, som falder flot og naturligt omkring den kurvede kvindekrop.

Zizzi - Svendborg
5700 Svendborg
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:30
Tirsdag
10:00 - 17:30
Onsdag
10:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 17:30
Fredag
10:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 14:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Glæd dig til at gå på opdagelse i vores mange flotte modeller, der afspejler tidens mest moderne trends.

Vores åbningstider er meget lange, så du har rig mulighed for at finde det helt rigtige tidspunkt til at besøge os. Hos Zizzi i Svendborg har du god tid til at shoppe rundt og finde præcis de modeller, der falder i din smag. Mandag til torsdag har vi åbent mellem klokken 10:00 og 17:30, og fredag slår vi dørene op for dig fra klokken 10:00 og helt frem til klokken 18:00. Om lørdagen glæder vi os til at tage imod dig fra 10:00 til 14:00.

Smart tøj til kvinder i store størrelser

Zizzi Svendborg er en lys og moderne butik, der kan præsentere et bredt sortiment af smart tøj til kvinder i store størrelser. Du bliver fra første besøg mødt af vores smilende team, som står klar med stor erfaring og professionel rådgivning, så du kan få hjælp til at finde de designs, der fremhæver din personlige stil.

Vores servicemindede personale har konstant fingeren på pulsen, og de ved, hvad der trender på de store runways. Du er derfor i de bedste hænder, når du shopper modetøj hos os, uanset om du vil opdatere garderoben med komfortabelt homewear, en blød skjorte eller et par velsiddende jeans.

Hos Zizzi Svendborg er vi stolte af at fremvise de eftertragtede styles, der naturligvis kan fås i størrelser fra 42 til 60. Det er din garanti for at finde skræddersyet plus size tøj hver gang, du kommer forbi. Hos os kan du desuden afhente eller returnere  varer, du har bestilt i webshoppen.

 

Besøg Zizzi Svendborg med veninderne

Siden 2012 har vi budt fashionable kvinder velkommen i vores skønne butik. Hos os har du mulighed for at booke en times personlig styling eller afholde en hyggelig venindeaften, hvor butikken kun åbner for dig og pigerne. Efter en dejlig dag hos os er det oplagt at fortsætte shoppeturen til de mange caféer og butikker i Svendborg, hvor du kan nyde en god kop kaffe eller en lækker frokost. Du kan også slå et smut forbi den smukke havn og nyde udsigten over Svendborgsund.

På gensyn i vores flotte butik i Svendborg.