Zizzi butik

Horsens

Hver dag ser vi frem til at byde dig velkommen hos Zizzi i Horsens, hvor du bliver mødt af et smilende og imødekommende personale, der med stor erfaring glæder sig til at præsentere et bredt udvalg af moderigtigt plus size tøj for dig.

Zizzi - Horsens
8700 Horsens
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 18:00
Tirsdag
10:00 - 18:00
Onsdag
10:00 - 18:00
Torsdag
10:00 - 18:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Vil du forkæle dig selv med lækkert nyt til garderoben, kan du se frem til at gå på opdagelse i et udsøgt sortiment. Året rundt kan du finde modens smarteste farver, snit og designs, der lever op til tidens trendy tendenser.

Glæd dig over de lange åbningstider

Du finder os på den pulserende Søndergade centralt i Horsens, hvor vi alle ugens hverdage glæder os til at byde dig velkommen i en skøn verden af moderigtigt tøj til kvalitetsbevidste kvinder. De lange åbningstider gør det let for dig at finde et passende tidspunkt, hvor du kan forkæle dig selv med lækkert nyt til garderoben.

Fra mandag til torsdag åbner vi dørene for dig mellem klokken 10.00 og klokken 18.00, og fredag fra 10.00 til 19.00, mens vi lørdag ser frem til at tage i mod dig fra klokken 10.00 til klokken 16.00.

 

Velsiddende og smart tøj til store kvinder

Hos Zizzi i Horsens finder altid et stort udvalg af smart og velsiddende tøj til store kvinder. Alle vores designs kan naturligvis findes i en størrelse, der former sig efter din krop, og vi tilbyder dig alle de populære modeller i størrelser fra 42 til 60.

Det er oplagt at kombinere et besøg i vores behagelige butik med en cafétur i godt selskab med veninderne, for med vores skønne placering og fleksible åbningstider er vi et godt udgangspunkt for en dejlig shoppeoplevelse. Foretrækker du at power shoppe på egen hånd, er Zizzi selvfølgelig også klar til at tage i mod dig i den rummelige og lyse butik.

 

Nye kollektioner til alle begivenheder

Hos Zizzi i Horsens kan du altid finde de nyeste trends på hylderne! Her går vi ikke på kompromis med de snit, farver, former og designs, der alle lever op til tidens smarteste tendenser.

Vil du forkæle dig selv med luksus i hverdagen, er vi din foretrukne butik i centrum. Dagligt lægger vi nye, smarte items frem på hylderne, så du kan finde præcis det look, der fremhæver din personlige stil.

 

Bliv smart klædt på hos Zizzi i Horsens

Skal du bruge en ny festkjole, har vi mange smarte modeller, der er skræddersyede til den kurvede kvindekrop. Til hverdagens events og dage på jobbet tilbyder vi også et delikat udvalg af muligheder – fra den lune sweater til de cool culottes, de velsiddende jeans og den søde, romantiske nederdel.

I vores sortiment finder du naturligvis et stort udvalg af behageligt sportstøj i plus size fra vores mærke ACTIVE. Er du en stærk kvinde, der holder af en aktiv livsstil? Det sporty tøj er designet i høj kvalitet, der på en velsiddende og smart måde former sig omkring kroppen, hvad enten du dyrker fitness, blød yoga eller foretrækker at snøre løbeskoene til en joggingtur på landevejen.

På gensyn i Horsens!