Zizzi butik

Rosengårdcentret

Velkommen hos Zizzi i Rosengårdcentret, hvor vores smilende team af servicemindede piger glæder sig til at byde dig indenfor i en verden af mode. Vi præsenterer tidens nyeste trends for dig, og ser frem til at finde præcis de styles, som fremhæver din personlige stil.

Zizzi - Rosengårdscentret
5220 Odense SØ
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 17:00
Søndag
10:00 - 17:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Hos Zizzi i Rosengårdcentret har vi åbent alle ugens dage, så du har rig mulighed for at besøge os, uanset i hvilken anledning, du skal forkæle dig selv med lækkert nyt til garderoben. Vi glæder os til at åbne butikken for dig fra klokken 10:00 til 19:00 på hverdage og fra klokken 10.00 til 17.00 i weekenden.

Du finder os i Rosengårdscentret

Et besøg hos Zizzi i Rosengårdcentret er en fornøjelse, for her behøver du ikke bekymre dig om parkering, før shoppeturen kan begynde. På den store parkeringsplads foran centret er der gratis parkering både i weekender og hverdage – også selvom du lægger vejen forbi tidligt eller sent på dagen.

Du kan for eksempel parkere ved Grøn Indgang, når du skal besøge os. Så følger du blot Grøn Gade, til du kommer til Store Torv, drej så til venstre og gå langs Gul Gade. Her glæder vi os til at byde dig velkommen på venstre side lige efter skobutikken.

 

Stort udvalg af smart dametøj i plus size

I butikken bliver du fra begyndelsen mødt af vores jordnære team, der med stor imødekommenhed, sans for detaljerne og faglig viden guider dig igennem det store sortiment af moderne dametøj i plus size. Alle vores designs finder du i størrelser fra 42 til 60.

Det særlige for vores store butik er det varierende tøjudvalg, der både inkluderer Active og Swim. Du finder derfor altid en lækker ny bikini eller badedragt hos Zizzi i Rosengårdcentret, når sommersæsonen starter.

Vi tilbyder desuden også 4 store prøverum, så der er godt plads til at prøve de mange styles, du falder for.

Vi glæder os til at se dig!