Zizzi butik

Silkeborg

Når den store pige skal klædes på i lækkert, moderne tøj, står vores skønne, faste team hos Zizzi i Silkeborg klar med råd og vejledning. Vi har fingeren på pulsen, og med flair for de små detaljer tilbyder vi den hjælp, du har brug for til at finde et smart outfit.

Zizzi - Silkeborg
8600 Silkeborg
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:30
Tirsdag
10:00 - 17:30
Onsdag
10:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 17:30
Fredag
10:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Leder du efter en særlig størrelse, eller mangler du en ny, velsiddende kjole? Uanset hvilke drømme du har til din personlige stil, sørger vi for at imødekomme dine ønsker. På hylderne finder du et udsøgt udvalg af dametøj i store størrelser, der med deres velsiddende snit former sig flot omkring den kurvede kvindekrop.

Fleksible åbningstider alle dage

Det bliver ikke svært at finde plads i kalenderen til at besøge den moderne butik Zizzi i Silkeborg, for de lange åbningstider giver stor fleksibilitet. Vil du forkæle dig selv med lækkert nyt til garderoben, står vi klar i butikken til at byde dig velkommen mandag til torsdag mellem klokken 10.00 og 17.30. Fredag forlænger vi endda åbningstiden helt til klokken 19.00, så du kan finde et smart outfit, før weekendens begivenheder folder sig ud.

Vil du besøge os om lørdagen, glæder vi os til at møde dig fra klokken 10.00 til 15.00, hvor et smilende personale byder dig inden for i vores fashionable verden fyldt med plus size mode.

Du finder vores butik på den livlige Vestergade i Silkeborg.

 

Delikat udvalg inden for dametøj i store størrelser

Zizzi i Silkeborg er en forretning, der med speciale i den kurvede kvindekrop forhandler de populære, store størrelser fra 42 til 60. Vi har lagt stor vægt på at præsentere et delikat udvalg af moderne tøj, der er skræddersyet til pluspigens feminine figur, så du altid kan finde det outfit, som understreger din personlighed.

Har du brug for en velsiddende festkjole, kan du finde mange glamourøse modeller i butikken, men vi har også et dejligt udvalg af kjoler til hverdagens små events. Er du en pige, der holder af at gå i bukser, kan du også finde det i vores store sortiment. Her kan vi både tilbyde dig smarte culotteskomfortable jeans eller de moderigtige leggings, som du med fordel kan kombinere med en sød top eller en af vores flotte basis t-shirts.

 

Vi lytter til dine ønsker

Vi lægger stor vægt på at tilbyde dig en serviceminded og imødekommende betjening, så vi med udgangspunkt i dine personlige ønsker og behov kan finde lige det look, du har i tankerne. Derfor lytter vi altid til dine forestillinger, før vi finder den pasform, som former sig flottest omkring din figur.

For os er det afgørende, at du føler dig godt tilpas, og med dette i tankerne har vi skabt en behagelig butik, hvor den intime atmosfære fylder rummet op. Hos Zizzi i Silkeborg er smilene store, og det gode humør lyser op selv på en regnvejrsdag.