Zizzi butik

Ryesgade

På den pulserende gågade i Aarhus finder du Zizzi i Ryesgade. Her venter vores imødekommende personale på at byde dig inden for i en fashionabel verden, der sætter din personlige stil i centrum. 

Zizzi - Ryesgade
8000 Aarhus C.
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 18:00
Tirsdag
10:00 - 18:00
Onsdag
10:00 - 18:00
Torsdag
10:00 - 18:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 17:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Vi klæder kurvede kvinder på i skønne designs med behagelig pasform, uanset om det er til en dag på jobbet, et restaurantbesøg med veninderne eller en hyggelig familiesammenkomst med de nærmeste.

Vi glæder os til at guide dig gennem de smarte kollektioner, der både om sommeren og vinteren favner tidens trends, så du kan inspireres af moderne designs fra de internationale runways.

Zizzi i Ryesgade har lange åbningstider, som altid giver dig mulighed for at finde tid til at besøge os i Aarhus. Fra mandag til torsdag har vi åbent fra klokken 10:00 til 18:00, og om fredagen udvider vi åbningstiderne fra 10:00 til 19:00. Lørdag byder vi dig velkommen mellem 10:00 og 17:00.

Find stilfuldt dametøj i store størrelser

Hos Zizzi i Aarhus C sætter vi en ære i at præsentere de bedste styles for dig. Du går derfor ikke forgæves, når du vil opdatere garderoben med skønne nyheder. Har du særlige ønsker til farver, pasform eller størrelser, hjælper vores erfarne og jordnære personale dig med at finde præcis det look, du har i tankerne.

Hos os kan du altid finde stilfuldt dametøj i store størrelser, uanset hvilken begivenhed du har brug for nyt til. Vi har både træningstøjfesttøj og smarte modeller til de dejlige hverdage på jobbet og i hjemmet.

Vi er desuden stolte af at kunne fortælle, at alle vores designs kan fås i størrelser fra 42 til 60.

 

Besøg Zizzi i Aarhus C

Zizzi i Aarhus C er byens mest populære butik, når kvinder med kurver skal klædes på. Det skyldes ikke kun vores smarte kollektioner, der giver dig mange valgmuligheder, for vores glade kunder kommer også retur på grund af vores favnende personale.

Vi ved, hvordan kvindekroppen kommer til at fremstå på den bedste måde, og vores piger har sans for detaljerne og en stor faglig viden, de dagligt bringer i spil. Du er derfor i de bedste hænder, når du shopper plus size hos Zizzi i Aarhus.