Zizzi butik

Rødovre

Siden 2018 har Zizzi været en fast del af bybilledet i Rødovre Centrum. Du finder vores lyse og rummelige butik i det hyggelige center, der desuden er Danmarks største shoppingcenter. Du har derfor et mangfoldigt udvalg af butikker tilgængelig, når du skal på shoppetur efter nyt til garderoben.

Zizzi - Rødovre
2610 Rødovre
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 17:00
Søndag
10:00 - 17:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Butikken har åbent 358 dage om året, og med de lange åbningstider får du de bedste muligheder for at planlægge dit besøg hos os. Alle ugens hverdage står vores piger klar til at byde dig velkommen mellem klokken 10:00 og 19:00, og lørdag og søndag kan du møde os fra klokken 10:00 til 17:00.

Skønt udvalg af tøj i store størrelser

Vores hyggelige butik i Rødovre Centrum har et bredt udvalg af Zizzis mange varegrupper, og vi sætter en ære i altid at præsentere de nyeste styles for dig, der skal forkæles med tøj i store størrelser. På hylderne finder du de populære mærker fra blandt andet SwimActive og Devoted, og alle vores designs kan du naturligvis få i de efterspurgte størrelser fra 42 til 60.

Hos os kan du se frem til at gå på shopping i stilfuldt dametøj, der kan bruges til både store og små begivenheder gennem året. Vi kan stolt fremvise feminine styles, der kan bæres til sommerens store fester, vinterens hyggelige familiesammenkomster og hverdagslivets mange events. Vi guider dig erfarent gennem det store sortiment, så du kan være sikker på at komme hjem med det look, du har brug for.

Vores personale står altid klar med et smil for at hjælpe dig med at finde det, du søger, og i de skønne, store prøverum er der god plads til at prøve de mange items, du falder for.

 

Du finder Zizzi i Rødovre Centrum

Zizzi Rødovre ligger tæt på Føtex, så du skal ikke gå langt med de fyldte shoppingposer. Du kan desuden glæde dig over, at der er elevator fra parkeringskælderen til butikken i centret, og vi tilbyder endda gratis parkering på alle 3250 holdepladser.

Har du ikke bil, kører flere busser lige til døren, så du nemt kan planlægge dit besøg hos os.

Vi glæder os til at byde dig indenfor!