Zizzi butik

VestsjællandsCentret

Du finder vores store og moderne butik i populære Vestsjællandscentret i Slagelse. Lige midt på centertorvet glæder vores smilende piger sig til at byde dig velkommen mellem moderne modeller i vores smarte kollektioner.

Zizzi - Slagelse VSCS
4200 Slagelse
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
11:00 - 15:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Året rundt er vi opdateret på de nyeste trends, så du er i de bedste hænder, hver gang du skal forkæle dig selv med nyt plus size tøj til garderoben.

Butikken har åbent alle ugens dage, så du kan let få plads i kalenderen til at besøge os. Vores team inviterer dig inden for mellem klokken 10:00 og 19:00 i hverdagene, og lørdag kan du gå op opdagelse i vores store sortiment mellem klokken 10:00 og 16:00. Søndag har vi åbent fra klokken 11:00 til 15:00.

Stilfuldt tøj til store kvinder

Blandt de mange butikker i Slagelse er vi stolte af, at Zizzi er blandt de førende til at klæde kurvede kvinder på. Vores erfarne personale har en stor viden, som dagligt bringes i spil, så du bliver præsenteret for de nyeste trends blandt vores mange, lækre varer. Hver dag gør vi vores ypperste for at style dig, så din personlige stil bliver fremhævet, hvad enten det er i festtøj eller hverdagstøj.

Shopper du tøj til store kvinder i Slagelse, kan du se frem til en behagelig og imødekommende oplevelse hos Zizzi. De mange prøverum har god plads, så du kan medtage alle de styles, du falder for og prøve dem i lækre omgivelser. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte pasform, en helt rigtig størrelse eller måske en særlig farve, vejleder vores servicemindede personale dig.

Vi har tøjet til dig, der stilfuldt klæder sig i de populære størrelser fra 42 til 60.

 

Du finder Zizzi i Vestsjællandscentret Slagelse

Ankommer du i bil, er der rig mulighed for at finde en parkeringsplads foran centret. Her har du let adgang til butikken i Vestsjællandscentret i Slagelse, så du skal ikke gå langt med de fyldte poser, når du skal frem og tilbage mellem os og bilen.

Du kan naturligvis også vælge at tage bus til Zizzi Slagelse, for de daglige afgange med offentlig transport gør det fleksibelt at planlægge dit besøg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores flotte butik!