Zizzi butik

Slotsarkaden

Kom inden for i den lyse og rummelige butik Zizzi i Hillerød, hvor vi med vores centrale placering i Slotsarkaderne er byens førende forhandler af moderigtigt dametøj i store størrelser.

Zizzi - Slotsarkaden
3400 Hillerød
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 19:00
Tirsdag
10:00 - 19:00
Onsdag
10:00 - 19:00
Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 19:00
Lørdag
10:00 - 17:00
Søndag
10:00 - 17:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Dagligt lægger vores søde og smilende personale nye designs på hylderne, så du året rundt kan gå på opdagelse i de lækre og behagelige kollektioner.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af fashion og god stil alle ugens dage. Vores lange åbningstider gør det let for dig at finde en dag, hvor du kan besøge os og blive forkælet med lækkert nyt til garderoben. I hverdagene slår vi dørene op til den store butik fra klokken 10.00 til klokken 19.00, og i weekenden står vi klar til at hjælpe dig mellem klokken 10.00 og klokken 17.00.

Smart tøj i store størrelser

Zizzi i Hillerød er den moderigtige kvindes førstevalg. I vores store sortiment finder du alle de nyeste trends, som vises frem på de internationale catwalks.

Vil du forkæle dig selv med en lækker, ny kjoleen flot cardigan til at lægge om skuldrene på en kølig dag eller mangler du komfortabelt og afslappende homewear til dejlige dage i hjemmet? Uanset hvilken stil du søger, finder du de designs, der klæder din kurver i vores behagelige butik.

Vi er stolte af at kunne præsentere alle vores designs i de populære størrelser fra 42-60. Det gør os til byens bedste shoppested for kvinder, der klæder sig moderigtigt og smart med tøj i store størrelser.

 

Moderigtigt tøj til store og små begivenheder

Vi er din foretrukne butik med plus size-tøj til alle begivenheder – fra de store familiesammenkomster, hvor den velsiddende festkjole skal findes frem fra skabet, til det smarte sportstøj, når dagens workout skal udføres.

Søger du en særlig stil eller snit og har du ønsker til designets farve? Vores servicemindede team står klar til at hjælpe dig med at sammensætte det helt rigtige look, så dine flotte former fremhæver din kvindelighed. Vi har flair for at matche de rigtige items både til hverdag og fest uden at gå på kompromis med din personlige stil.

 

Vi ses hos Zizzi i Hillerød

Hos Zizzi i Hillerød har vi fingeren på pulsen, og vi ved, hvad der rører sig på den internationale modescene. Derfor kan du altid være sikker på at finde et udsøgt udvalg af dametøj i store størrelser, når du vil forkæle dig selv med et nyt og moderigtigt udtryk.

Drømmer du om stærke farver, som fremhæver dine feminine sider, eller søger du et lyst og let look? Vi imødekommer dine ønsker og tager hånd om din personlige stil, hvad enten du er en kvinde, der skal understrege dine stærke sider, eller har lyst til at fremhæve din romantiske fremtoning.

Vi glæder os til at tage imod dig i Slotsarkaderne. På gensyn hos Zizzi!