Zizzi butik

Næstved

Vi glæder os til at præsentere et smart udvalg af tøj i store størrelser for dig! Hos Zizzi i Næstved Storcenter finder du de nyeste items på hylderne, uanset om du søger et lyst og lækkert look til sommerens fester eller vil forkæle dig selv med en komfortabel cardigan til de kølige vinterdage.

Zizzi - Næstved
4700 Næstved
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 20:00
Tirsdag
10:00 - 20:00
Onsdag
10:00 - 20:00
Torsdag
10:00 - 20:00
Fredag
10:00 - 20:00
Lørdag
10:00 - 16:00
Søndag
10:00 - 16:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Vores faste, servicemindede team står klar til at fremvise tidens nyeste trends, så du kan blive flot klædt på til hverdagens små events og årets store begivenheder.

Benyt dig af de fleksible åbningstider

Alle ugens dage glæder vi os til at byde dig velkommen til en fashionabel verden, hvor tidens ikoniske trends ligger forrest på hylderne. Særligt stolte er vi af vores lange åbningstider, som med deres fleksibilitet gør det let for dig at finde et godt tidspunkt til shopping – selv i en travl hverdag, hvor kalenderen er pakket med businessmøder, børnepasning, træning og hyggeligt caféliv med veninderne.

Vil du shoppe lækkert nyt til garderoben, så du kan blive klædt moderigtigt på til både store og små events, kan du besøge os mellem klokken 10.00 og 20.00 i hverdagene, mens vi i weekenderne åbner dørene for dig fra klokken 10.00 til 16.00.

 

Velsiddende og smart dametøj i store størrelser

Zizzi i Næstved er den moderigtige kvindes foretrukne butik, og vi sætter en store ære i at imødekomme dine høje forventninger til kvalitet og stil. Derfor finder du kun et delikat udvalg af smart og velsiddende dametøj i store størrelser, når du besøger os i det populære storcenter.

Her kan du finde alle designs i de eftertragtede størrelser fra 42 til 60. Du er derfor altid sikker på at gå velklædt fra et besøg i vores behagelige butik, hvor den gode atmosfære og de store smil er med til at skabe en dejlig stemning.

Når du har udset dig et lækkert look, du gerne vil prøve, kan du se frem til fitting i de lyse og rummelige prøverum. Der er god plads til at træde væk fra spejlet, så du rigtig kan se, hvor flot tøjet sidder omkring dine kurver. Den bløde belysning fremhæver tøjets naturlige fald, så du føler dig godt tilpas.

 

Gode parkeringsmuligheder lige ved døren

Du skal ikke gå langt med dine fyldte shoppingposer, når du besøger Zizzi i Næstved. Kommer du i egen bil, kan du se frem til at benytte dig af de gode parkeringsmuligheder, hvor du altid kan finde en plads tæt ved butikken. Vil du derimod hellere ankomme med offentlig transport, er det bestemt også en mulighed. De mange busser kører alle ugens dage, så du let kan finde en linje, der ligger tæt på dig.

 

Vi ses hos Zizzi i Næstved

Hos Zizzi i Næstved finder du et stort udvalg af skræddersyet dametøj i store størrelser, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde præcis det look, du leder efter.

På gensyn!