Zizzi butik

Esbjerg

Vi glæder os til at byde dig velkommen i den lyse og rummelige Zizzi centralt i Esbjerg.

Zizzi - Esbjerg
6700 Esbjerg
Find vej
Åbningstider
Mandag
10:00 - 17:30
Tirsdag
10:00 - 17:30
Onsdag
10:00 - 17:30
Torsdag
10:00 - 17:30
Fredag
10:00 - 18:00
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Her finder du et eksklusivt udvalg af moderigtigt tøj til store kvinder, som søger kvalitet uden at gå på kompromis med farver, snit og en behagelig pasform. Vi åbner dørene til en verden af fashion, som er fløjet ind fra de internationale catwalks. Efter et besøg hos os er du klædt på til festlige begivenheder, hverdagens events og de hyggelige timer i hjemmet.

Shopping når du har tid

De fleksible og lange åbningstider er blot én af de ting, vi glæder os over hos Zizzi i Esbjerg. Alle hverdage åbner vi dørene får dig mellem klokken 10.00 og klokken 17.30, og om fredagen forlænger vi åbningstiden helt til klokken 18.00.

Du har derfor altid mulighed for at finde et tidspunkt til shopping, som passer med dine planer.

Foretrækker du at shoppe i weekenden? Vi har naturligvis også åbent om lørdagen fra klokken 10.00 til klokken 15.00.

 

Dejlig beliggenhed centralt i Esbjerg

 

Du finder Zizzi centralt i Esbjerg, hvor vi holder til huse på den pulserende Kongensgade. Her er vi en fast del af det dejlige shoppe- og kulturliv, byen er kendt for, så du har rig mulighed for at kombinere et besøg i vores skønne butik med mange andre oplevelser i centrum.

Når du shopper lækkert plus size tøj hos Zizzi, er det oplagt at fortsætte ud i byen enten på egen hånd eller i selskab med veninder eller partner. Det er hyggeligt at afslutte dagen i godt selskab på en af de hippe caféer eller spisesteder, du finder over alt i byen. Nyd en god kop kaffe eller et lækkert måltid mad som prikken over i’et.

 

Moderigtigt tøj i store størrelser

 

Vores søde personale ser frem til at møde dig i butikken i Esbjerg, hvor de står klar med imødekommende betjening. Har du brug for hjælp til at finde den rigtige pasform blandt de mange styles? Med kyndig erfaring er vi klar til at klæde dig på uanset, om du søger tøj eller lingeri i store størrelser. På hylderne finder du også badetøj og træningstøj, så du kan blive smart klædt på til dagens workout.

Zizzi har fingeren på pulsen. Derfor kan du altid være sikker på at finde tidens mest moderne farver og snit blandt vores kollektioner, der skræddersyes til pluspigen, som efterspørger størrelser fra 42-60.

 

På gensyn hos Zizzi i Esbjerg

 

Vi glæder os til at møde dig hos Zizzi i Esbjerg, hvor vi sørger for, at du føler dig hjemme fra første besøg. Vi lægger stor vægt på at lytte til dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde præcis det look, som klæder dine kurver.

Hos os kan du gå op opdagelse i et varieret sortiment af dametøj i store størrelser, der er skræddersyet til kvindekroppen. Vi tilbyder dig et moderne udvalg, uanset om du vil forkæle dig selv med behagelige jeans, et smart jumpsuit eller en sød skjorte.

På gensyn hos Zizzi i Esbjerg!