Zizzi butik

Viborg

Den moderigtige kvinde med sans for de smarte detaljer kan se frem til at gå på opdagelse blandt de nyeste trends fra de internationale catwalks. 

Zizzi - Viborg
8800 Viborg
Find vej
Åbningstider
Mandag
09:30 - 18:00
Tirsdag
09:30 - 18:00
Onsdag
09:30 - 18:00
Torsdag
09:30 - 18:00
Fredag
09:30 - 19:00
Lørdag
10:00 - 15:00
Søndag
Lukket -

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Hos Zizzi i Viborg finder du elegante items, der med udgangspunkt i den kurvede kvindekrop imødekommer din personlige stil.

Vi lægger stor vægt på den personlige betjening, så vi med udgangspunkt i dine særlige ønsker og behov kan finde præcis det look, du leder efter.

Lange åbningstider alle dage

De lange åbningstider gør det let for den moderne kvinde at finde en ledig tid, hvor der er god plads til shopping. Når der er en anledning til hverdagsluksus, kan du glæde dig over, at butikken er åben for dig fra mandag til torsdag mellem klokken 9.30 og 18.00, mens vi fredag tageri imod til frem til klokken 19.00.

Skal du på shoppetur med veninderne i weekenden? Læg vejen forbi Zizzi i Viborg, hvor vi hver lørdag møder jer med store smil fra klokken 09.30 til 15.00.

Når I har fyldt poserne med elegant tøj til store kvinder, er det oplagt at nyde de mange caféer og spisesteder, som også findes i det velbesøgte Sct Mathias Centret. Her kan I sætte jer roligt i de behagelige møbler, drikke en lækker kop kaffe eller bestille et dejligt måltid mad som en skøn afslutning på dagen.

 

Delikat sortiment inden for dametøj i store størrelser

Zizzi i Viborg sætter en ære i at tilbyde dig byens bedste sortiment af dametøj i store størrelser. Derfor opdaterer vi dagligt hylderne med de nyeste trends, så du har rig mulighed for at finde det look, der understøtter din personlige stil, uanset om du er en rå rockdiva eller en romantisk pige.

Har du forelsket dig i et lækkert, nyt look? Du kan altid være sikker på at finde vores tøj i plus size. Vi forhandler alle de populære størrelser, pluspigen efterspørger, så du kan blive klædt på i størrelser fra 42 til 60.

 

Modetøj til alle begivenheder

Vil du forkæle dig selv med lækkert plus size tøj, er vi glade for at kunne tilbyde dig et delikat udvalg inden for den nyeste mode. Året rundt kan garderoben blive opdateret med skønt tøj, hvad enten du har brug for sommerens sødeste kjoler eller leder efter en lun sweater, der egner sig perfekt til vinterens kolde klima.

Vi ser frem til at klæde dig på til alle årets begivenheder, hvad enten du søger plus size tøj til en dag på jobbet eller en festlig aften i byen med veninderne. Vil du udleve din indre diva, skal du nærstudere vores kollektioner med festkjoler, hvor de elegante modeller giver dig et glamourøst look. Er det derimod et casual outfit til en hyggelig dag med veninderne, du har brug for, finder du også mange muligheder i butikken – fra de smarte t-shirts med print til de søde toppeskønne nederdele og komfortable bukser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Zizzi i Viborg og præsentere et dejligt udvalg af tøj til store kvinder for dig.

På gensyn i Sct Mathias Centret!