3 bud: Bedste sports BH til stor barm

3 bud: Bedste sports BH til stor barm

Derfor er den rigtige sports BH vigtig

Når du skal være aktiv, har du brug for tøj, der giver de bedste forudsætninger for at kunne yde dit bedste. Hvis du har en stor barm, er sports BHen især vigtig at have styr på. En god sports BH til stor barm skal støtte og holde brysterne på plads, samtidig med at den er behagelig at have på.


Ud over at det selvfølgelig føles mere behageligt med en optimal sports BH, så har det også en mere længerevarende effekt. Hvis ikke du bruger en god sports BH, vil dine bryster være mere i bevægelse, når du træner. Ud over at det kan gøre ondt og forstyrre selve træningen, betyder det også, at huden omkring brysterne bliver slappere, og at brysterne på sigt vil skifte form.


Samtidig risikerer du, at det går ud over din ryg og generelle holdning, hvis du har stor barm og ikke vælger en sports BH med den rette støtte.5 tips: Sådan vælger du den bedste sports bh, hvis du har stor barm

Hvis ikke du er vant til at købe sports BHer, hjælper vi dig her med 5 ting, der er gode at have en mente, når du skal finde den bedste trænings BH til stor barm.


1. Materiale: Gå efter materialer som transporterer sved og lader huden ånde. Når du er aktiv, bliver kroppen varm, og hvis ikke kroppen kan komme af med varmen, bliver det sjældent en god oplevelse.


2. Support: Find en sports BH med den mest optimale støtte. Du kan tage udgangspunkt i, at jo større barm du har, jo mere support skal din trænings BH også have.


3. Stropper: Vælg en trænings BH med brede stropper. Det giver bedre komfort. Hvis stropperne også kan justeres, er der god mulighed for at tilpasse BHen til din krop.


4. Træningstype: Aktivitetsniveauet er med til at bestemme, hvor meget støtte din sports BH skal give. Den bedste sports BH til løb har høj støtte, mens en gåtur ikke kræver lige så meget.


5. Pasform: Sørg for at din sports BH sidder tæt. Hvis den sidder for løst, vil den ikke give nok støtte. Brug derfor også alle justeringsmuligheder, så den passer bedst muligt til din krop.


LÆS OGSÅ: Vores guide til sportstøj
De 3 bedste sports BHer til stor barm1. Active Core: Super High Support Sports Bra

Med vores store viden og erfaring har vi udviklet en sports BH, der giver maksimal støtte til den store barm. Det er den, vi anbefaler, at du bruger som løbe BH til stor barm, til fitness eller en anden form for træning med høj intensitet.


  • Active Core Super High Support Sports Bra har et højt snit foran, så den dækker et stort stykke af brystet. På den måde holdes brysterne på plads, så der sikres god støtte.
  • Stropperne er både vatterede og brede, så de ikke generer på skuldrene. De er justerbare både foran og bagpå, og så er der hægter foran, så du kan vælge at krydse dem bagpå for at få ekstra støtte.

2. Active Core: High Support Wire Sports Bra

Med Active Core High Support Wire Sports Bra har vores designere virkelig gjort sig umage med at skabe den bedste sports BH til den store barm. Fokus er på pasform og på at give høj støtte. Derfor er den det bedste bud på en sports BH til fitness og andre moderate træningsformer, hvis du har stor barm.


  • BHen har bøjle og findes med forskellig omkreds- og skålstørrelse. Det betyder, at der er bedre chancer for at finde en størrelse, der passer lige præcis din barm.
  • Med de brede, justerbare og vatterede stropper får du maksimal komfort, og så kan du ovenikøbet selv bestemme, om du vil bruge stropperne, som de er, eller om du vil lave en såkaldt bryderryg, hvor stropperne samles på ryggen og på den måde giver mere støtte.

3. Sports-BH med bred kant under brystet

Til dig der skal lave lettere aktiviteter, har vi designet denne sports-BH med bred kant under brystet. Her har vi gjort os umage med at lave en simpel sports BH med støtte, som er perfekt til gåture, styrketræning og lignende.


  • De brede stropper og den brede elastikkant i bunden er med til at sikre, at den sidder godt, og så kan du nemt have en sports top på over den.
  • Denne sports BH til stor barm har også god stabilitet og komfort, fordi den brede kant under brystet sikrer, at BHen ikke skærer i huden, men holder sin komfort og plads.

Det lette overblik: Sports BHernes forskelle

Navn Aktivitet Stropper Andre fordele
Active Core: Super High Support Sports Bra Intens træning Brede
Vatterede
Mulighed for bryderryg
Justerbare foran og bagpå
Højt snit foran
Active Core: High Support Wire Sports Bra Moderat træning Brede
Vatterede
Mulighed for bryderryg
Justerbare
Individuel omkreds- og skålstørrelse
Sports-BH med bred kant under brystet Let træning Brede Bred elastikkant
God stabilitet