Zizzis første kollektionssamarbejde

Cecilie Schmeichel er digital kreatør og deler dagligt ud af sin farverige verden og hverdag på Instagram. Hun er vild med fest og farver – og i samarbejde har vi skabt en influencerkollektion, som er spækket med energi og femininitet.


"Kollektionen afspejler den måde, jeg ønsker at leve mit liv på. Den er både moderne og behagelig. Tøjet skal ikke være en forhindring i hverdagen - men det behagelige kan også være farverigt og festligt. Også på en helt almindelig tirsdag.”

- Cecilie Schmeichel


De seneste par år har Cecilie fået øjnene op for det farverige tøjunivers. Som barn flyttede hun rundt og har blandt andet gået på skoler, hvor uniform var en standard. Derfor har hun ikke skullet forholde sig til tøj før op i teenageårene, og til en start var det primært det simple og sorte, hun rakte ud efter.


"Min stil er farverig, men det har ikke altid været sådan. I mine 20’ere skete der et skift, og siden er jeg begyndt at lege meget mere med farver, print og det feminine udtryk. Med den her kollektion, vil jeg invitere dig ind i min farverige verden.”

- Cecilie Schmeichel

Farver, femininitet og leg

En fuld kollektion fyldt af farver, fest og feminine detaljer – krydret med basics, som passer til det meste og de fleste. Det er hvad du finder i Cecilie Schmeichels kollektionssamarbejde med Zizzi.

En drøm, der går i opfyldelse

Cecilie har haft kollektionen i tankerne længe inden, den blev en realitet. Og derfor har det har været vigtigt for hende at lege med tingene i processen – ligesom hun leget med tøjets print, farver og udtryk i hverdagen


“Kollektionen er en barnedrøm der går i opfyldelse. Med denne kollektion vil jeg gerne ramme dem, der står med ét ben i pink og ét ben i sort. Jeg drømmer om at inspirere flere kvinder til at vælge den farverige kjole og turde lege med tøjet.”

- Cecilie Schmeichel


Opfordringen fra Cecilie er: leg med dit personlige udtryk, og gå i akkurat det tøj, der giver dig selvtilliden til at indtage et rum. Samtidig er Cecilie bevidst om, at hun som offentlig person har et ansvar for at bruge sine kanaler rigtigt. For hende betyder det at være ærlig, autentisk, og at støtte følgerne i at stå ved sig selv. Uanset om det er i festlige kjoler eller et leopardprintet jakkesæt, om det er i hæle eller sneakers.


“Som influencer og digital kreatør har jeg et talerør, som er vigtigt at udnytte. Jeg har et ansvar for at være autentisk her og nu frem for at være poleret. Så jeg viser også de mindre kønne sider af livet.”

- Cecilie Schmeichel

Fest eller hverdag? Ét outfit til det hele

I kollektionen finder du festkjoler, flæser og glitrende knapper, en elegant broderet skjorte, og et cool pink leo-printet jakkesæt. For at nedtone de larmende, ultrapersonlige og festlige outfits finder du jeans og enkelte simple bluser, som kan nedtone de modige valg.

Med kollektionssamarbejdet vil vi invitere dig ind i Cecilies farverige og feminine univers. Shop kollektionen og udtryk din stil med skønne print og fuld hammer på feminin energi nu.