1 par jeans - 3 kropstyper

1 par jeans - 3 kropstyper

De perfekte jeans - ikke en helt nem jagt, vel? Her får du vores bedste plus size slim fit jeans - til 3 forskellige kropstyper.


Vi kalder de nye pasformer for B, C og D. De nye slim fit jeans kommer selvfølgelig fra str. 42-60 i sort og blå. Læs med - og find dine perfekte slim fit jeans herunder.

Læs om B-figuren


B-figuren er defineret ved, at der er lille forskel mellem talje- og hoftemål. Du har sandsynligvis smalle ben.


I dag oplever du måske, at jeans der passer i taljen er for store på hofte og ben. Hvis de passer hofte og ben oplever du at dine jeans er for stramme i taljen. Se flere billeder her.

Læs om C-figuren


C-figuren er defineret ved, at der er moderat forskel mellem talje-og hoftemål.


I dag oplever du måske, at det er svært at finde jeans, der passer på både hofte og ben. Hvis de passer på hoften, er de for stramme i taljen, og hvis de passer i taljen, er de for store på hofte og ben. Se flere billeder her.

Læs om D-figuren


D-figuren er defineret ved, at der er stor forskel mellem talje- og hoftemål. 


I dag oplever du måske, at jeans der passer i taljen er for stramme på hofte og bagdel. Jeans der passer på din hofte gaber måske i taljen. Se flere billeder her.

Ofte stillede spørgsmål

For at finde den perfekte størrelse til netop dig, så anbefaler vi, at du indtaster dine mål i vores størrelsesberegner. Herefter vil du få vores bud på din ideelle størrelse. Alternativt kan du vælge, om du skal have B, C eller D ud fra guiden herover.

Bukserne er tilgængelige i fire forskellige benlængder - så der er et par både til dig med lange ben og dig med kortere. Abrielle findes i længderne 28, 30, 32 og 34.

Kort sagt er de 3 jeans lavet i alle vores sædvanlige størrelser - hver størrelse til 3 forskellige kropstyper. Du kan se meget mere i tabellen herover.

  • B: Lille forskel mellem talje- og hoftemål
  • C: Moderat forskel mellem talje- og hoftemål
  • D: Stor forskel mellem talje- og hoftemål

Slim fit jeans er tætsiddende hele vejen fra hofte, til lår og i læggen. Vi skelner mellem super slim fit og slim fit, hvor super slim fit sidder helt tæt til kroppen.
Ideelt set sidder et par super slim fit jeans helt tæt til kroppen, men alle kroppe er forskellige, og derfor er det klart, at ikke alle kvinder kan passe den samme buks. Vi har udviklet disse jeans til at passe 3 forskellige kropstyper - så endnu flere kan få et par behagelige, velsiddende slim fit jeans.

I princippet kan alle tre jeans passe en kvinde med brede hofter. Forskellen på bukserne findes i bredeforskellen mellem din hofte og din talje.
Har du en talje, som er markant smallere end din hofte, anbefaler vi pasformen D. Er bredeforskellen moderat, bør du vælge C, mens en lille forskel mellem talje- og hoftemål vil gøre, at du finder det bedste fit ved pasformen B. Du kan læse mere om de 3 forskellige pasforme her.

Strækbarheden gør, at disse super slim fit jeans sidder tæt til kroppen - og tilmed er behagelige. Alle bukserne har masser af stretch, og det er en fordel for blandt andet kvinder med fylde på lår og bagdel. Med disse jeans får du høj komfort i et par jeans, som er konstrueret målrettet til kropsformerne B, C og D.