Del dit kompliment

- Be kind. Be you.


Du kender nok følelsen af at få et kompliment. Måske du bliver lidt forlegen, trækker skuldrene op mod ørerne eller vender ansigtet lidt væk fra giveren. Måske du helt automatisk sender et par rosende ord tilbage for at gengælde den søde gestus. Uanset, så er det dejligt at få et kompliment, både dem på overfladen og dem, der stikker lidt dybere.


I denne periode sætter vi fokus på at give de pæne ord videre – til sig selv og til andre. Se 5 kvinders komplimenter til sig selv og hinanden herunder. Måske får du endda inspiration til at give et kompliment? Du kan for eksempel tage et blik på dig selv i spejlet og sige noget rosende om det, du ser. Måske føles det fjernt i starten, men det giver masser af god energi, hvis du bliver ved. Måske du giver et kompliment til en, der står dig nært, fortæller vedkommende, hvad han/hun betyder for dig. Måske du er modig nok til at sige noget pænt til en fremmed på gaden.


Komplimenter varmer – meget længere end den tid, det tager at få ud over læberne. Del dit kompliment med en heldig modtager og med os på Instagram.