En legeplads af farver og udtryk

En legeplads af farver og udtryk
En legeplads af farver og udtryk

En ny dag venter om hjørnet, dagene bliver lysere og lysere – og det er i dén grad blevet tid til en lys og levende garderobe. Kast et blik mod barndommens farverige klæder og vær ikke bange for at mikse farver og print på kryds og tværs.


Efter måneder, der for mange mest har budt på bløde tracksuits, varme sweatre og hyggelige strik, er det nu virkelig tid til at slå sig løs i farver, print, detaljer og legende udtryk. Ikke bare fordi, foråret står for døren og dagene bliver længere og lysere. Men som et signal om optimisme, om glæde og om håb for, at morgendagen bringer farver, lys og glæde.

Dette spæde forår byder derfor på legende detaljer og drømmende pastelfarver

Dette spæde forår byder derfor på legende detaljer og drømmende pastelfarver. Som en slags forskud på varmere tider, som tegn på blomsterne, der snart begynder at springe ud, og som billede på naturen, der så småt begynder at genvinde sine farver.

Nøgleordet for sæsonens trends er leg.


Leg med farvesammensætninger, print, pasformer og finurlige detaljer. Se for eksempel mod printede jeans, der sætter et personligt præg på garderobens nok mest velkendte must-have. Eller vælg et par jeans med påsatte sten eller perler, der giver dit look et ungdommeligt og friskt indspark.Og send et tanke til barndommens farveleg, når du ifører dig pastelfarver som et kærkomment og moderigtigt gensyn med pigede nuancer. Miks pastellerne på kryds og tværs eller brug dem som feminin kontrast til rå denim.


Uanset, om der skruet op for feminine farver, rå detaljer og legende elementer. Så brug dit outfit som en legeplads, luk farverne ind og bliv klar til at byde en ny dag velkommen.