Tips og tricks til hår og make-up på bryllupsdagen

Tips og tricks til hår og make-up på bryllupsdagen

Mangler du inspiration til hår og make-up på bryllupsdagen? Led ikke længere. Vores dygtige stylister giver her deres bedste råd til hår og make-up, der passer til dig – og til din brudekjole.


På bryllupsdagen skal du føle dig smuk. Og hvis du selv synes, at du ser skøn ud, så gør personen for enden ad gangen helt sikkert også. Og brylluppet er en stor anledning – uanset om fejringen er stor og ekstravagant eller hyggelig og intim. Læs med her og få makeup-artistens tips til bryllupsdagen og hårstylistens bedste bud på har og makeup på den store dag.

Den skønneste version af dig: Simpel og skøn makeup

Når det kommer til makeup på bryllupsdagen, kan det være en fordel ikke at skeje for meget ud. Uanset kjolen, og brylluppets størrelse og rammer, så er makeupartistens bedste råd at holde makeuppen simpel og naturlig. Makeupartist Mette Schou lister her sine fem nøgleord til en elegant brudemakeup, der holder hele dagen – og natten med:


1. Simpelt. Lad være med at prøve noget nyt på din bryllupsdag. Hold dig til det, du ved virker for dig.


2. Naturligt. Lad dit udseende skinne igennem. Læg en tidløs og naturlig makeup, der fremhæver dine træk.


3. Holdbart. Brug en primer og en setting spray, så makeuppen holder hele dagen og natten.


4. Friskt og med glød. Brug en lækker highlighter på kindbenene, en frisk rosafarvet blush og bløde, kysseklare læber, måske fra en læbepomade med lidt farve i.


5. Vandfast. Vælg en mascara, der holder til øjeblikke med glædestårer.


Det vigtigste er, at du føler dig som den skønneste version af dig på dagen. Og med de 5 tips i baghovedet er du i hvert fald sikret en makeup, der er elegant og som passer til dig. Og så er der ingen risiko for at kigge tilbage på bryllupsbillederne med afsky for en nok trendy, men knap så elegant makeup om et par år.

4 fine frisurer, du nemt kan kopiere

Nu er makeuppen på plads, men hvad så med håret? Her er næsten uendeligt mange retninger at gå i, og her giver det måske mening med en opsætning eller elegante krøller, som skiller sig lidt mere ud fra, hvad du normalt vil gøre.


Hårstylist Julie Garrett giver her fire bud på hårsætningen til bryllupsdagen – til fire forskellige typer af kjoler og brudelooks:


1. Det romantiske look er uhøjtideligt og frit i sit udtryk. Bløde, lækre bølger giver en afslappet, men festlig vibe.


2. Det elegante look er smukt og klassisk. Her er en stærk og feminin frisure, der giver meget karakter og samtidig plads til, at brudens smukke træk er i fokus.


3. Det moderne look er cool og afslappet. Alt er stylet og tænkt igennem, men her er vi gået væk fra det, der minder om en traditionel brudestyling.


4. Det simple og smukke look er baseret på et stærkt og sundt glattet hår, der giver et meget rent udtryk. Frisuren er super feminin og understøtter gløden i makeuppen.


Der er mange veje at gå, når det kommer til at få håret sat. Men forhåbentlig er du lidt tættere på at vælge en frisure med hårstylistens små tips her.


Vigtigst er, at du kan genkende dig selv i både hår og makeup på dagen, og at du ser dig selv i spejlet på dagen og tænker ”wow”. Og husk at den heldige person, du skal sige ja til, har valgt dig til for lige den, du er. Med et kærligt smil på læben har du altid dit skønneste træk med.

Med et kærligt smil på læben har du altid dit skønneste træk med