Everyday Women: Om 2 powerkvinder der inspirerer os

Everyday Women: Om 2 powerkvinder der inspirerer os
Everyday Women: Om 2 powerkvinder der inspirerer os

Årets festligste sæson er startet og det betyder blandt andet julefrokoster, firmafester og nytårsaften. Det betyder, at du kan gå all-in på looks med pailletter, glimmer, velour, blonder og matchende sæt.


Vi byder her festen velkommen med åbne arme. Så tag det ene ben foran det andet og find det store smil frem. Livet er en fest, og du er inviteret - dans med og følg rytmerne.


Everyday Women handler om at lære af hinanden, om at støtte hinanden og om at inspirerer hinanden. Derfor fortæller Everyday Women Anna Sofie og Caroline her om, hvad en powerkvinde er for dem, og hvilke powerfulde go-to festlooks, de glædeligt gør brug af.


Lad os give ordet videre til de kvinder, det hele handler om.

Hvad er en powerkvinde?

"En powerkvinde er en kvinde, som kender sig selv, kender til sine styrker og svagheder og ejer dem! Hun kender sit værd. En powerkvinde ved, hvad hun vil, og går efter det, men aldrig på bekostning af andre. Vi rejser os ved at løfte hinanden."

- Caroline, Tyskland


"En powerkvinde er en kvinde, der er forbundet med sig selv. Hun er i kontakt med sin intuition og bruger den til at reflektere over og forbedre sig selv gennem livet. Hun er en ustoppelig kraft."

- Anna Sofie, Danmark


Om forskellen på hverdagstøj og festtøj

"Festtøj er for mig noget, som bringer mine sjove, flirtende og sexede sider frem, og så elsker jeg glimmer og glitter! Jeg vil gerne føle mig sexet, og normalt tager jeg noget på, som fremhæver mine kurver og viser noget hud."

- Caroline, Tyskland


"Jeg adskiller faktisk ikke rigtig hverdagstøj og festtøj. Jeg kan både finde på at gå i meget festligt tøj til hverdag og casual tøj til fest. Chancen for chiffon, glimmer og lange kjoler er dog lidt større, når det kommer til festtøj. Men kun lidt."

- Anna Sofie, Danmark

Vi rejser os ved at løfte hinanden
Caroline, Tyskland

Om at have en god fest - og at have et go-to festoutfit

"En god fest starter med godt selskab. Det bedste er en fest med mine bedste venner, fordi jeg føler mig tryg ved dem. Godt selskab betyder også søde og åbne mennesker. Dans er en selvfølge! I bedste fald til enten old school hiphop eller soul-klassikere. Mit go-to festoutfit er en sort, mellemlang tætsiddende kjole uden ærmer og et par hvide sneakers. Det er meget behageligt og sexet. Jeg har normalt sneakers på, når jeg skal ud fordi for mig betyder fest også dans - og jeg kan ikke lave mine dansemoves i høje hæle."

- Caroline, Tyskland


"En god fest er en aften med gode venner, god vin, dans og en masse grin. Det vigtigste ved mit go-to festoutfit er, at jeg føler mig tilpas i tøjet, og så må det gerne være lidt ekstra."

- Anna Sofie, Danmark


Om at vælge mellem det ene og det andet til fest

Kjole eller matchende sæt

Kjole: "Kjoler får mig altid til at føle mig feminin, sexet og komfortabel."

- Caroline, Tyskland


Begge: "Jeg er helt vild med begge dele!"

- Anna Sofie, Danmark


Blonder eller velour

Blonder: "Blonder viser huden frem på en meget sexet, men alligevel fin måde."

- Caroline, Tyskland


Blonder: "Fordi velour er alt for varmt, når jeg danser."

- Anna Sofie, Danmark


Pailletkjole eller den lille sorte

Pailletkjole: "Jeg kan godt lide opmærksomhed og at være i centrum fra tid til anden. Pailletter får mig til at føle mig som en 70’er diskodronning."

- Caroline, Tyskland


Den lille sorte: "Den lille sorte er altid god og en nem beslutning, hvis jeg skal hurtigt ud af døren."

- Anna Sofie, Danmark

Tak til de to Everyday Women Anna Sofie og Caroline som indrammer vigtigheden af ordet power, og belyser to ægte og forskellige typer af powerkvinder. Lad dig inspirere af deres festlige tilgang til livet og deres sprudlende festoutfits.


Vælg lige præcis det outfit, der giver netop dig en følelse af power, uanset om det er sneakers og sweatpants eller glimmerkjoler og stiletter. En powerkvinde er nemlig ikke bange for at vise, hvem hun er. Hun er god nok, lige præcis som hun her. Rank ryggen, hold fast i dig selv og gør livet til en fest.