9 forslag til julegaven

9 forslag til julegaven

Få inspiration til juleshoppingen her

Mangler du inspiration til ønskelisten i år?

Læs med i denne gaveguide, hvor tre Everyday Women fortæller om deres ønsker til jul. Få inspiration til at give den perfekte julegave - og måske endda til din egen ønskeliste. Det kan være gaven til din veninde, søster, mor, mormor eller en helt femte. Læs med her:

3 kvinder - 3 ønskelister

1. Læderstøvler

2. Støvler

3. Softshell bukser


"Jeg ønsker mig to forskellige par læderstøvler. Begge støvler er ganske simpelt super fede, og de ville begge være gode til både nederdele, kjoler og bukser."

"Derudover står et par softshell bukser højt på min ønskeliste, fordi jeg godt kan lide at være udenfor om vinteren og her ville de være super gode, lune og praktiske at gøre brug af."

1. Vandrebukser

2. Undertøj - BH og trusser

3. Nytårskjole


"Jeg ønsker mig vandrebukser, fordi de er en smule dyre at købe til mig selv. Jeg elsker hvordan Zizzi tænker fremad og klæder kvinder i alle størrelser på til alle situationer og aktiviteter. Derudover har jeg på min to-do-liste 2023 at lave flere ting udendørs, og her ville bukserne blive en stor del af den rejse."

"Et sæt sexet lingeri fejler aldrig! Sættet er moderne og ultra sexet på grund af det stilrene look. Derudover er det behageligt at have på og generelt er det bare super cool! Jeg bruger kun bh’er uden vattering, da jeg føler mig mere feminin i den type bh’er."

"Jeg mangler noget til nytårsaften og derfor ønsker jeg mig denne kjole! Jeg så kjolen med glimmer-nitter, og synes bare det kunne være et rigtig fedt look til nytår."

1. Velourbukser

2. Top med pailletter

3. Støvler


"Jeg ønsker mig velourbukser og en top med pailletter, fordi jeg gerne vil have et lidt mere festligt outfit til jul og nytår med lidt ekstra glitter. Jeg tænker også at bruge blusen til en dag, hvor jeg bare gerne vil være lidt ekstra fin. Måske ville jeg tage en lang sort cardigan eller blazer på til blusen og de fine bukser. Jeg synes begge dele ville passe rigtig godt til outfittet!"

"Støvlerne er så flotte! Jeg elsker de rå såler og at de har et bredt skaft, som passer til mine ben. Derudover ville støvlerne passe perfekt til fløjlsbukserne eller en kjole."

Det er altid rart for modtageren af en ønskeliste, at der findes juleønsker i forskellige prisklasser. Derudover er det skønt at kunne ønske sig eller give en gave, som personen ikke lige køber eller får til hverdag. På den måde bliver der sat ekstra stor pris på både at give og modtage en gave. Vi har spurgt Everyday Women hvad der er vigtigst for dem, når de skal give en julegave:


Hvad er det vigtigste for dig, når du giver en julegave til en du holder af?


"Jeg plejer at spørge venner og familie hvad de ønsker sig, fordi jeg ikke ønsker, at gaven ikke bliver brugt eller bæres. Hvis jeg giver tøj i julegave, går jeg efter tøj lavet af bæredygtige materiale."

- Caroline, 39, Tyskland


"Jeg vil rigtig gerne vide eller tro på, at det er noget som modtageren vil sætte pris på og bliver glad for. Jeg synes det er ekstra fedt at give en form for oplevelse. Noget der vil være et dejligt minde."

- Anna, 60, Sverige


"Det vigtigste er helt klart at finde noget jeg føler personen har sagt indirekte at de mangler, men måske ikke selv har tænkt over at de ønsker sig. Det er det bedste når folk bliver overraskede og glade på samme tid."

- Anna Sofie, 34, Danmark


Her fik du tre vidt forskellige kvinders bud på de ultimative julegaver anno 2022. Måske du kender en, der fortjener at blive forkælet med en lignende gave?


De bedste julehilsner fra

Everyday Women og Zizzi