Zizzi støtter brysterne i 2022

Zizzi støtter brysterne i 2022
Zizzi støtter brysterne i 2022

Hos Zizzi støtter vi brysterne – i alle de former, farver og størrelser. Uanset hvem de sidder på. Derfor donerer vi penge til Støt Brysterne, hver gang du køber en vare fra vores kollektion, som vi har lavet specielt til formålet. På den måde kan du også være med til at støtte kampen mod brystkræft. I år finder du et udvalg af undertøj og t-shirts med den velkendte lyserøde sløjfe. Du kan købe varerne her på siden fra den 22. september.


Hvis du vil vide mere om, hvad Støt Brysterne er, og hvad pengene går til, så læs med herunder.

Hvad er Støt Brysterne?

Støt Brysterne er en årlig kampagne, som er skabt af Kræftens Bekæmpelse. Kræftens Bekæmpelse er en dansk organisation, som består af ca. 400.000 medlemmer, der hver dag arbejder mod 3 fælles mål:


1. Færre skal have kræft

2. Flere skal overleve kræft

3. Alle skal have et bedre liv med og efter kræft


Med kampagnen her fokuseres der på brystkræft, som rammer 1 ud af 9 danske kvinder i løbet af deres liv. Det er en efterhånden velkendt, dansk kampagne, som hvert år får stor opbakning fra danskerne, erhvervslivet og sponsorerne. Støt Brysterne repræsenterer et enestående fællesskab, hvor danskere samles for at bakke op om og samle penge ind til brystkræftsagen. Og det vil vi hos Zizzi selvfølgelig også gerne bidrage til.


Hvad går pengene til?

Når du køber en vare eller flere fra vores kollektion til Støt Brysterne, er du samtidig med til at støtte kampen mod brystkræft. 10% af beløbet går nemlig til de projekter og hovedområder, som Kræftens Bekæmpelse arbejder på. Du kan læse mere herunder.


Forskning

Forskning redder liv. Derfor har Kræftens Bekæmpelse 250 forskere, som hver dag arbejder for at sikre, at blandt andet brystkræft opdages tidligere, at behandlingerne gøres mere skånsomme, og at flere brystkræftoverlevende får et godt liv på den anden side af en diagnose. Og så støtter Kræftens Bekæmpelse også dansk kræftforskning på universiteter og hospitaler landet over.


Patientstøtte

Flere og flere overlever heldigvis en brystkræftdiagnose. Men det er vigtigt, at patienterne og deres pårørende får støtte til et godt liv både under og efter et brystkræftforløb. Derfor tilbyder Kræftens Bekæmpelse patientstøtte til de kræftramte kvinder og deres familier. Det er gratis rådgivning og støtte - f.eks. i kræftrådgivninger landet over og via deres Kræftlinje, som hver dag tilbydes over telefon, chat eller Skype.


Oplysning

Oplysning kan forebygge kræft. Faktisk kan mere end fire ud af ti kræfttilfælde forebygges. Kost, motion og alkohol er noget af det, der spiller en væsentlig rolle i forebyggelsen af brystkræft. Derfor arbejder Kræftens Bekæmpelse på at fortælle, hvordan de gode råd kan omsættes til konkret adfærd, der mindsker risikoen for kræft.Al information i artiklen her kommer fra Støt Brysterne. Kunne du tænke dig at se, hvordan du ellers kan støtte brysterne og læse mere om de forskellige projekter, kan du besøge deres hjemmeside her.