Skibukser

Her finder du udvalget af skibukser fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (1)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (1)
1 produkter

Hos Zizzi finder du altid store udvalg af tøj til store damer. Vi går meget op i at være alsidige og altid tænke i nye baner, så vi sikrer dig, at vi har lige det tøj, du går og leder efter. Derfor forhandler vi her hos Zizzi naturligvis også en masse sæsonbeklædning, blandt andet skibukser. Når vinterkulden for alvor begynder at blive en realitet udenfor, er det bare rart at have udstyret i orden. På den måde kan du komme gennem vinteren uden sygdom og uden at fryse, når du går udenfor.

Få skibukser i store størrelser hos Zizzi! Vi går meget op i at hjælpe vores kunder med at klæde sig godt på til sæsonerne, og derfor har vi selvfølgelig et bredt udvalg af skibukser i store størrelser her på siden. ­

Find skibukser i flot design

Her på siden finder du et eksklusivt udvalg af plus size skibukser i den allerbedste kvalitet. Når vinteren for alvor rammer, er det meget praktisk at have nogle lækre skibukser, du kan trække i. Så har du også en mulighed for både at holde varmen og at komme ud at kælke med børnene, når sneen falder.

Få skibukser i store størrelser lige her hos Zizzi. Står du og mangler et par lækre plus size skibukser til lidt større kvinder, som, udover at være praktiske, også har et utroligt flot look? Så kunne det være, at disse lækre skibukser er lige noget for dig. Disse skibukser er superfunktionelle samtidig med, at de har en god pasform, så du samtidig kan skabe et smart look. Disse par skibukser kan nemt sammensættes med mange slags jakker og frakker og active wear alt efter temperatur. Skibukserne indeholder vandtætte lynlåse i lommerne foroven. De er justerbare i taljen, så du kan få dem til at sidde, som du vil. Skibukserne er lavet af 95% polyester og 5% elastan, så der er altid masser af fleksibilitet i bukserne. Derved kan du nemt bevæge dig rundt i dem uden, at de føles tunge at have på.

Plus size skibukserne fås i størrelser fra S-XL, så det er også muligt for dig med lidt større former at finde en par lækre skibukser til de kolde vinterdage. Vores størrelser dækker bl.a. str 44, str 46, str 48 og str 50.

Find din rigtige størrelse hos Zizzi

Når du skal handle overtøj generelt, kan det være svært at finde frem til den rigtige størrelse til store damer. Dette gælder især vintertøj som skibukser, skijakke eller en tyk vinterjakke til hverdagsbrug. Hos Zizzi vil vi gerne hjælpe vores kunder med denne problematik. Derfor tilbyder vi en guide til, hvordan du finder den rigtige størrelse i skibukser, når du shopper online hos os. Du finder denne guide ved at klikke på ”mål” under det pågældende produkt. Her kan du se, hvilke mål de enkelte skibukser har, og du kan derefter sammenligne med dine egne mål og se, om det passer. Få skibukser i store størrelser hos Zizzi – og bliv guidet igennem hele processen.

Hvis det alligevel skulle ende med, at du har bestilt dine plus size skibukser i en størrelse, der ikke passer, så tager vi glædeligt imod returvarer inden for 14 dage. Og vi sender gerne den rigtige størrelse hjem til dig igen. Du er også altid velkommen til at besøge nogle af vores mange fysiske butikker, hvor du også vil kunne søge råd og vejledning omkring størrelser og meget andet.

Køb skibukser hos Zizzi

Få skibukser i store størrelser til store damer hos Zizzi – så er du klar til de kolde dage. Det bliver ingen sag at bekæmpe vinterkulden, når du har dine fine plus size skibukser på. De kan holde både til sneboldkamp og til at stå på ski en hel dag.

Her hos Zizzi finder du et lækkert udvalg af smarte skibukser i store størrelser til kvinder med flotte former og skønne kurver. Hvis du kunne tænke at være den første, der får at vide, når der kommer nye skibukser i webshoppen, er det en god ide at tilmelde sig Club Zizzi. Her vil du altid stå først for, når der kommer nyheder eller nye tilbud til store damer.