Quiltede jakker
I plus size

Efteråret- og foråret byder til en skøn quiltet damejakke i plus size med en god og behagelig pasform. Hos Zizzi finder du et stort udvalg af quiltede jakker til damer i store størrelser lige fra korte jakker, lange jakker og veste - sortimentet byder på vatterede jakker til enhver smag og kvinder.

Efteråret- og foråret byder til en skøn quiltet damejakke i plus size med en god og behagelig pasform. Hos Zizzi finder du et stort udvalg af quiltede jakker til damer i store størrelser lige fra korte jakker, lange jakker og veste - sortimentet byder på vatterede jakker til enhver smag og kvinder.

Quiltede jakker til damer

Er du vild med efterårets trend og quiltede damejakker, der emner af autenticitet? Quiltede jakker i plus size har de sidste mange år været efterårets stilsikre valg. Den vatterede jakke er med sit klassiske snit den perfekte overgangsjakke til kvinder.

Quiltens mange modeller

Find din nye favorit damejakke i quilt blandt vores populære quiltede styles til modebevidste kvinder i store størrelser:

  • Korte quiltede jakker som passer både til et sporty og klassisk look, og som klæder alle stilarter. Med en kort quilet jakke får du en jakke, der kan passe til enhver lejlighed.
  • Lange quiltede damejakker et et must-have til enhver plus size-garderobe, hvor du ikke vil gå på kompromis med stilen i efteråret. Style en lang efterårsjakke med et par mørke jeans og kombinere med en sweatshirt for et mere casual look.
  • Praktiske jumpsuits i quilt med lynlås til gåturen, når efteråret byder på sin entré og de orange farver pryder landskabet.
  • Quiltet jakke med hætte og foer til de køligere dage, hvor hovedet er ekstra udsat for kolde temperaturer.
  • Mønstrede quiltede jakker med knaplukning, der sætter prikken over i’et til ethvert outfit, og som giver et friskt og trendy look.
  • Quiltet anorak med lommer på fronten er både en stilfuld og praktisk jakke, som både passer til byen og en tur ude i naturen.

Uanset hvilke quiltede styles du er på udkig efter, så kan du med stor sandsynlighed finde en vatteret jakke hos Zizzi, som kan klare overgangsperioden mellem sommer og vinter og mere til. De mange styles gør det nemt at finde en jakke til enhver lejlighed og uanset vind og vejr.

Vatterede materialer med farver og mønstre

Quiltning er en særlig syteknik, som har været anvendt i flere århundreder. Vatteringsteknikken er kendetegnet for quiltede jakker og det genkendelige mønster, som quiltede styles får ved denne teknik.

Hos Zizzi elsker vi quilt, og derfor finder du altid et stort udvalg af flotte vatterede plus size damejakker i forskellige former, farver og mønstre. Om du søger en quiltet jakke i grøn, sort og blå, der passer til naturens falmende efterårsfarver, eller i lysere farver, der står lidt mere ud i de mørkere måneder, vil du med stor sandsynlighed kunne finde en vatteret jakke hos Zizzi. 

Samtidig vil du også kunne finde den vatterede jakke i et quiltet mønster i form af både striber, firkanter, ruder og andet, og det handler derfor bare om at finde den, der passer til din stil.

Plus size jakker i quilt til flere årstider

En overgangsjakke i quilt i plus size er et must-have til efteråret og overgangsvejret. Vatterede jakker i plus size er et stilsikkert valg af overtøj, når overgangsperioden træder til, og som aldrig går af mode. Du kan derfor bære din nye favoritjakke sæson efter sæson!

Du kan med fordel bruge en lang quiltet jakke til efteråret, mens en kort quiltet damejakke er ideel om foråret. Om quiltjakken er kort eller lang, vil den altid give en god isolering, da det vatterede materiale består af enten vat, dun eller fleece. Quiltjakkerne kan være lavet i forskellige tykkelser quilt, men på grund af materialerne er den særlig anvendelig som en vinter- eller efterårsjakke, og især de quiltjakker med foer er oplagte til vinter.

Køb din nye quiltede jakke i plus size hos Zizzi

Hos Zizzi finder du en quiltet jakke i plus size i forskellige former, farver og mønstre. Alle sammen i størrelse 42-64. Vores sortiment hos Zizzi byder på forskelligt praktisk overtøj i quilt - alt fra lange til korte jakker og vatterede veste i store størrelser, som virkelig har gjort sit comeback i modebilledet blandt damer. 

Synes du, ligesom os, at quiltede styles til damer i store størrelser er cool og trendy, så er vi overbeviste om, at du kan finde netop den quiltede jakke, som passer helt perfekt til dig og dine kvindelige former.