Farve: Sort

Bikinitop fra Swim by Zizzi.

Ensfarvet bininitop i trekantsdesign med bred kant forneden og udtagelige puder, som giver ekstra støtte og form. Bikinitoppen bindes på ryggen med justerbare bindebånd med krydsdetalje, som tilføjer et dekorativt, feminint touch.

Bikinitop med udtagelige puder og bindebånd bagpå, Black, Image Bikinitop med udtagelige puder og bindebånd bagpå, Black, Model
Gå til produkt
Farve: Hvid

Smocknederdel fra Zizzi.

Kort nederdel med dekorativt hulmønster, fremstillet af 95% genanvendt polyester med blød viskoselining. Nederdelen har en elastiske smocktalje, som skaber en tilpasset og komfortabel pasform.

Smocknederdel med hulmønster, Bright White, Image Smocknederdel med hulmønster, Bright White, Model
Gå til produkt
Farve: Sort

Bikiniunderdel fra Swim by Zizzi.

Ensfarvet bikiniunderdel i et klorresistent, slidstærkt og hurtigtørrende materiale. Disse bikinitrusser har en regulær taljehøjde og Brazilian shape, som har en højere benskæring og mindre dækning på bagdelen.

Ensfarvet bikiniunderdel med regulær talje, Black, Image Ensfarvet bikiniunderdel med regulær talje, Black, Model
Gå til produkt
Price reduced from 499,95 kr to 249,97 kr
Farve: Brun

Sandal fra Zizzi.

Sandal i imiteret ruskind med bred pasform. Sandalen er designet med brede, krydsede stropper og elastiske paneler på indersiden, som sikrer en fleksibel pasform, der tilpasser sig din fod for optimal komfort og støtte.

Sålen er udviklet med svangstøtte for at sikre en optimal komfort med en blød trædepude i et let affjedrene materiale, hvilket gør at skoen er god at have på hele dagen.

Mål længden af din fod og find din størrelse i tabellen under Produktmål.

Læs nærmere i vores skoguide

Sandal i imiteret ruskind med krydsremme, Woodsmoke, Image
Gå til produkt