Farve: Blå

Kjole fra Zizzi.

Midikjole med smalle regulerbare skulderstropper og små draperinger ved udskæringen fortil, som giver et fint fald til kjolens løse a-form. Denne kjole indeholder 100% LENZING™ ECOVERO™ Viskose-fibre, som tilfører naturlig blødhed og fald.

Ensfarvet strop kjole i viskose, Navy Blazer, Image Ensfarvet strop kjole i viskose, Navy Blazer, Model
Gå til produkt
Price reduced from 249,95 kr to 124,97 kr
Farve: Beige

Bluse fra Zizzi.

Kortærmet bluse med rund hals og nøglehulsåbning bagpå samt dekorativ snøredetalje i siderne. Blusen har en regulær pasform og fremstillet af et blødt og åndbart bomuldsmix med hør, som gør kjolen behagelig og ideel til varme dage.

Denne bluse er lille i størrelsen. Vi anbefaler at gå en størrelse op for en bedre pasform.

Kortærmet bluse i bomuldsmix med hør og snøredetalje, Sandshell, Image Kortærmet bluse i bomuldsmix med hør og snøredetalje, Sandshell, Model
Gå til produkt
Price reduced from 249,95 kr to 124,97 kr
Farve: Beige

Shorts fra Zizzi.

Løse shorts med høj talje og elastikkant. Disse stribede shorts er fremstillet af et blødt og lækkert mix af hør og viskose, der sikrer en god åndbarhed og ideel til varme dage.

Stribede shorts i hør-viskosemix , Beige White Stripe, Model Stribede shorts i hør-viskosemix , Beige White Stripe, Model
Gå til produkt
Farve: Grøn

Bikini overdel fra Swim by Zizzi.

Bikinioverdel med glitter og trekantsdesign. Denne bikinioverdel har smalle snører, som bindes bagpå og er foret med mesh for ekstra støtte.

Glitter trekants bikinioverdel, Storm, Image Glitter trekants bikinioverdel, Storm, Model
Gå til produkt
Farve: Grøn

Bikini underdel fra Swim by Zizzi.

Bikinitrusser med glitterdesign og høj talje. Disse bikinitrusser er foret med mesh foran, som giver ekstra støtte og en god komfort.

Glitter bikini trusser med høj talje, Storm, Image Glitter bikini trusser med høj talje, Storm, Model
Gå til produkt
Farve: Beige

Sandal fra Zizzi.

Lædersandal med bred pasform. Sandalen er designet med velcrostropper over vristen og spændelukning omkring hælen for optimal pasform.

Sålen er udviklet med svangstøtte for at sikre en optimal komfort med en blød trædepude i et let affjedrene materiale, hvilket gør at skoen er god at have på hele dagen.

Mål længden af din fod og find din størrelse i tabellen under Produktmål.

Læs nærmere i vores skoguide

Wide fit sandal i læder med justerbare stropper, Irish Cream, Image
Gå til produkt