Varer der er købt i perioden fra d. 16/10 2017 indtil d. 21/12 2017 kan returneres indtil d. 10/1 2018.

JOB HOS ZIZZI

Vi har i øjeblikket følgende ledige stillinger hos Zizzi:

ButikStillingFrist
Aarhus - Storcenter NordSalgsassistent-Læs mere
Billund - HovedkontorDigital Marketing Elev01/01/18Læs mere
GlostrupSalgsassistent30/11/17Læs mere
Høje Taastrup - City 2Salgsassistent30/11/17Læs mere
København - FrederiksbergSalgsassistent15/11/17Læs mere
København - ØsterbrogadeButikschef-Læs mere
RibeButikschef30/11/17Læs mere
SkiveButikschef24/11/17Læs mere
SkiveSalgsassistent24/11/17Læs mere
VardeButikschef30/11/17Læs mereDu er altid mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til vores HR afdeling på job@ball-group.com som vil tage din ansøgning I betragtning når relevante jobmuligheder opstår

ENGAGEREDE MEDARBEJDERE – BRANDETS VIGTIGSTE RESSOURCE

Zizzi’s medarbejdere er brandets største ressource, og samtidig den platform hvorpå succesen er forankret.

Vi er en kreativ arbejdsplads, med plads til skæve indfald,  også selv om de ikke lige følger parolen fra resten af branchen. Hos Zizzi er det ikke nok at kunne problemløse og vedligeholde succes. Ledere og medarbejdere forventes at være på forkant med de nye trends, og i stand til selvstændigt at skabe nye ideer og koncepter tilpasset en omskiftelig verden. Det er store forventninger, og derfor gør Zizzi samtidig alt for at brandet er en attraktiv arbejdsplads, med et dynamisk arbejdsmiljø og mental opbakning præget af professionalisme og spontanitet.

Zizzi ånden er stadig kernen i brandet, og de værdier der fra starten har skabt succes, er de samme som brandet idag er bygget op omkring. Selvom Zizzi er meget større og arbejdsopgaverne fordelt ud på egentlige afdelinger er teamwork stadig en afgørende faktor for fortsat succes.

Mere end 650 ansatte arbejder i dag for eller med Zizzi i 6 lande. Alle er præget af den særlige korpsånd, hvor de gode ideer bliver fulgt op til de bliver succes’er.