Shapewear

Her finder du udvalget af det populære Shapewear fra Zizzi

Hvis du bestiller før kl. 15 på en hverdag, så vil vi som hovedregel sende din bestilling samme dag

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
  • (1)
  • (2)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
  • (2)
  • (3)
3 produkter

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med shapewear, vil du blive overrasket over hvor meget godt det kan gøre for figuren og silhuetten, når du prøver det for første gang. Godt og effektivt shapewear følger kroppens kurver og strammer ind samt strammer op, der hvor man typisk har problemområder på kroppen, som gerne må udjævnes og fremstå mere flade, mindre bulede og mere opstrammede under en stram kjole, i en kropsnær nederdel eller lignende.
Skal du i en fin festkjole, en kropsnær eller stram nederdel eller en delikat silke- eller satinkjole, der smyger sig om kroppen, kan shapewear gøre rigtig meget godt for det overordnede look, og få tøjet til at sidde endnu bedre på kroppen. Shapewear følger kroppens konturer og former samt udglatter og holder eksempelvis maven inde i et stramt outfit.
Shapewear fra Zizzi findes både i form af toppe i stil med tanktoppe, som underkjoler, som højtaljede trusser, der holder maven inde, samt som shorts, der udover at holde maven inde også former lår og bagdel. Zizzi shapewear indeholder en stor del stretch-materiale, og kan dermed strækkes ud, selvom det eventuelt kan føles stramt at tage på.
Shapewear elementerne fås typisk i farverne sort, hvid og beige/hudfarvet.