Vandafvisende hiking bukser med lommer, Forest Night, Packshot
STRAIGHT FIT
Farve: Grøn

Hiking bukser fra Zizzi.

Komfortable hiking bukser med elastisk linning med knap- og lynlåslukning foran og justerbar benåbning med velcrolukning. Bukserne har ekstra slidstærkt og holdbart stof på knæene, den øverste del bagpå og på indersiden af underbenet samt praktiske lommer. Kvaliteten er strækbar og vandafvisende, som gør bukserne yderst behagelige at have på og særligt velegnet til en aktiv livsstil. 

Vandafvisende hiking bukser med lommer, Forest Night, Image Vandafvisende hiking bukser med lommer, Forest Night, Model
Gå til produkt
Viskose strikbluse med høj hals og lynlås, Black, Packshot
SLIM FIT
Farve: Sort

Kort softshell jakke med aftagelig hætte, Black, Packshot
STRAIGHT FIT
Nyhed
Farve: Sort

Kort softshell jakke fra Zizzi.

Denne korte softshell jakke er super vandafvisende og åndbar samt foret med en blød fleece bonding, som gør jakken lun og behagelig at have på. Jakken har aftagelig hætte med regulerbar snøre, 2-vejs lynlås, lommer i siden med lynlås samt ærmer med rib og velcro justering.

Softshell er en unik metervare kendt for sin fleksibilitet, komfort og letvægtsdesign. Metervaren er både åndbar, vindtæt og vandafvisende. Sømmene er ikke tapede, så ved kraftig regn kan vand trænge igennem sømmene.

  • Denne jakke har et vandsøjletryk på 10.000 mm. 

Det vandsøjletryk der er angivet for jakken, refererer til en måling af stoffets vandafvisende egenskaber. Det angiver den mængde vand i millimeter, der kan presses mod stoffet, før vand begynder at trænge igennem og gennembløde det.

Når det kommer til vandtætte materialer, bruger man ofte en vandtæt membran eller belægning. Det kan være en tynd film eller et lag af materiale, der er påført det ydre stof. Denne membran er designet til at forhindre vand i at trænge ind i stoffet, samtidig med at det tillader fugt og damp (sved) indefra i at trænge ud, hvilket opretholder komforten for personen iført jakken.

Kort softshell jakke med aftagelig hætte, Black, Model Kort softshell jakke med aftagelig hætte, Black, Model
Gå til produkt
Levering: næste hverdag