10 slags sommerjakker til damer i 2023

10 slags sommerjakker til damer i 2023

Når solens stråler bliver varmere, når dagene bliver længere, og når lysten til at nyde vejret stiger. Så ved man, at det er tid til at finde de lette sommerjakker i plus size frem.


Selvom kalenderen siger sommer, er der dog ingen garanti for, at vejret afspejler det. Og selv hvis det har været en solskinsdag, kan det godt blive køligt hen på aftenen, når solen begynder at gå ned. Med andre ord, så kan du stadig få brug for en let jakke til at holde dig varm, hvis du er ude i de sene sommertimer.


Vi giver dig 10 tips til, hvilke plus size sommerjakker til damer i 2023 du kan gå efter denne sæson. Der er både korte jakker og lange frakker i store størrelser.

Korte sommerjakker

Det er en smagssag, om man er til lange eller korte sommerjakker til kvinder, men vi ser flest korte sommerjakker i 2023. Der findes et stort udvalg af korte, smarte sommerjakker til damer, og herunder får du tips til, hvordan du kan bruge de mest populære af slagsen som en del af dit outfit.


Læderjakken

Læderjakken har fast plads i mange kvinders garderobe. Den kan nemlig bruges til alt, og så er det en nem måde at give dit outfit et råt tvist på. Du kan bruge din plus size læderjakke over en feminin kjole for at give dit look kant, eller du kan sætte den sammen med et par jeans og en t-shirt, hvis du er ude efter et mere cool og afslappet look.


Denimjakken

Den korte denimjakke er en tidløs klassiker. En denimjakke i plus size kan give ethvert outfit et cool look. Ligesom med læderjakken kan du bruge en kort denimjakke over en fin, farvet kjole for at skabe kontrast mellem det feminine og det rå. Du kan også gå all in og bruge denimjakken sammen med et par jeans eller et par denimshorts. Så har du et komplet sommerlook i denim.


Bomberjakken

En kort bomberjakke kan bruges til at tilføje dit outfit et lidt mere sporty element. Vi ser ofte bomberjakkerne i tynde materialer, og netop derfor er det en oplagt sommerjakke til damer. Bomberjakken er typisk ret enkel i sit design, og derfor er der også god chance for, at den passer til noget af det sommertøj, du allerede har i klædeskabet.


Den korte blazer

Hvis du har brug for en tynd jakke, eller hvis du bare skal bruge noget til at dække armene, så er en kort blazer til kvinder et godt valg. Du kan vise din personlige stil ved at vælge en farvet blazer frem for den traditionelle sorte, og du kan sætte blazeren sammen med alt fra en klassisk skjorte til en printet t-shirt. Kun fantasien sætter grænser.


Parkajakken

Skal din sommerjakke i plus size kunne mere end bare at være et ekstra lag varme, når solens stråler forsvinder, så er en tynd parkajakke et bud på en god jakke til sommeren. Praktiske detaljer som gode lommer, justerbare områder og robust materiale er nogle af kendetegnene ved den alsidige hverdagsjakke.

Lange sommerjakker

Er du mest til et klassisk look, er det den lange sommerjakke, du skal gå efter. Ligesom med de korte jakker til sommer, så findes de lange sommerjakker i flere forskellige stilarter. Vi har udvalgt dem, som vi ser de største tendenser omkring, herunder.


Den lange skjortejakke

Vi ser mere og mere til skjortejakken, og kombinationen af en lang frakke og skjorte gør den både trendy og ideel som et ekstra lag på de køligere sommerdage. Alt efter hvilket materiale og hvilken farve din skjortejakke har, kan den være et cool eller klassisk element i dit outfit.


Trenchcoaten

Når vi snakker om lange sommerjakker til kvinder, kan vi ikke komme udenom trenchcoaten eller den lange frakke. Den traditionelle trenchcoat har en lys farve, som passer perfekt til sommerens lyse dage. Materialet er ofte let, og de klassiske detaljer kan tilføje elegance til enhver stil - uanset om du er til jeans og sneakers eller nederdel og stiletter.


Den lange blazer

Blazeren til kvinder er altid stilfuld, og hvis du vælger en lang model, tilføjer du en ekstra dimension. Med den lange blazer i plus size får du de klassiske elementer som krave, knaplukning og lette materialer, og den ekstra længde tilføjer et feminint element. Brug for eksempel en lang, sort blazer sammen med et par jeans og en t-shirt for et afslappet look til arbejdsdagen.


Den lange quiltede jakke

Den lange quiltede jakke er en af de varmere plus size jakker til sommer. Den er let vatteret og har et quiltet mønster, som giver mulighed for at vise personlighed - skal det være det klassiske, ternede mønster eller måske et mere specielt, kantet mønster? Find den farve og det mønster der passer til dig og få en stilfuld, lun sommer.

Den praktiske sommerjakke: Regnjakken

Med sommeren kommer håb om varmere dage og masser af lys. Men der kan komme skyer for solen, og det våde vejr kan kigge forbi. Derfor er det altid godt at have en god regnjakke til kvinder klar. Måske bliver du inden for landets grænser, hvor der kan ske at komme regn, eller måske skal du ud at rejse til et sted, hvor du kan få brug for en jakke, der kan holde dig tør.


Regnjakkens vigtigste formål er at holde dig tør, men det gør selvfølgelig ikke noget, hvis den også er flot. I vores store udvalg af regnjakker finder du både korte regnjakker, lange regnjakker og forskellige farver og snit. Der er masser af muligheder for, at du kan få en god regnjakke, som kan bruges, hvis sommeren viser sig fra sin våde side.