Baselayer bluse med lommer og mesh, Black, Packshot
SLIM FIT
Farve: Sort

Baselayer bluse fra Active by Zizzi.

Komfortabel baselayer bluse med høj hals og kort lynlås samt praktisk lomme-i-lommen-design, som er udstyret med en diskret åbning til høretelefoner. Blusen er lavet af et svedtransporterende og åndbart materiale, der giver en blød følelse mod huden og holder dig tør under fysisk aktivitet. Meshdetalje på ærmerne sikrer en god ventilation.

Baselayer bluse med lommer og mesh, Black, Image Baselayer bluse med lommer og mesh, Black, Model
Gå til produkt
Farve: Sort

Sports bh fra Active by Zizzi.

Sports bh med formstøbte skåle med bøjle og polstrede skulderstropper for en god komfort. Sports bh'en er lavet i et high tension-materiale, der sikrer en formfast og støttende pasform med solid støtte. Tilpasningsmulighederne sikres med hægter på stropperne bagpå, der muliggør en racerback-funktion.

Bh'en har 3 hægter og 4 rækker til justering i ryggen for en skræddersyet pasform.

Denne sports bh giver en høj support. 

CORE, HIGH SUPPORT WIRE BRA - Sports bh med bøjle, Black, Model CORE, HIGH SUPPORT WIRE BRA - Sports bh med bøjle, Black, Model
Gå til produkt
3/4 træningstights med lomme, Black, Packshot
SLIM FIT
Farve: Sort

Tights fra Active by Zizzi.

3/4-lange tights med god holdbarhed og fleksibilitet, der er lavet i et isolerende og super strækbart materiale med forstærkede paneler på knæ og bagdel for ekstra beskyttelse mod slid. Disse træningstights er designet med praktisk lomme bagpå og en elastisk strop til fastgørelse af tilbehør.

3/4 træningstights med lomme, Black, Image 3/4 træningstights med lomme, Black, Model
Gå til produkt
Price reduced from 599,95 kr to 479,96 kr
Farve: Lilla

Sneakers fra Zizzi.

Sporty sneakers med bred pasform og snøre.

Skoen har bløde gummisåler, som sikrer en behagelig, blød pasform og god stødabsorbering.

Den indvendige sål er udtagelig og designet med yderligere støttepunkter, som sørger for at skoen er behagelig hele dagen.

For den optimale tilpasning kan snøren bindes på forskellige måder alt efter fodens form. Se vores guide for mere information.

Mål længden af din fod og find din størrelse i tabellen under Produktmål. Pasformen er indregnet i størrelserne, og du skal derfor kun tage højde for din fods længde.

Læs nærmere i vores skoguide

Wide fit sneakers med kontrastfarvet snøredetalje, Elderberry, Image Wide fit sneakers med kontrastfarvet snøredetalje, Elderberry, Image
Gå til produkt
Price reduced from 89,95 kr to 71,96 kr
Farve: Sort

2-pak Hælindlæg fra Zizzi.

Hælindlæg i blødt materiale med lim på bagsiden. Optimer pasformen på dine sko med disse hælindlæg, der er designet til at dække hele hælen. Tilpas dem nemt ved at klippe langs de markerede linjer efter behov.

Sådan gør du:

  1. Mål højden på hælkappen
  2. Klip til efter de markerede linjer
  3. Placer indlægget i skoen
  4. Sikre at det er trygt på plads
2-pak Hælindlæg, Black, Image
Gå til produkt
Levering: næste hverdag