Velkommen til: HOME by Zizzi

En splinterny tilføjelse til Zizzis udvalg. Byd velkommen til en ny linje til hjemmet og bring varme, personlighed og stil ind i hjemmet.


Hos Zizzi kender vi tekstiler, trends og farver helt ud til fingerspidserne. Og med HOME by Zizzi bliver kendskabet sat i spil i skønt interiør. For mode og trends går også hånd i hånd med indretning. Vi ser det, når pastelfarver overtager hjemmet så snart forårets første solstråler rammer, og når vi finder stearinlys og jordfarvede puder og plaider frem til efteråret.


Vi kalder det for blødt interiør

Her finder du inspiration til at indrette et hjem med tekstiler. Både af den farverige mønstrede slags med masser af tekstur – og de jordfarvede, der er klassiske for det stilrene og enkle nordiske udtryk. Hvordan du end indretter hjemmet, så er dine valg med til at skabe stemning og udtryk. Et lækkert sæt bomuldssengetøj kan skabe en lille følelse af luksus i hverdagen, og bløde ensfarvede håndklæder sender et nik mod hotelfornemmelser. Omvendt er mønstrede puder med til at skabe liv og dynamik i et rum. Og pudebetræk og plaider med struktur med til at give en skøn taktilitet i hjemmet. De bløde tilføjelser til hjemmet er som accessories til et outift; prikken over i’et og det, der samler rummene.

En hjemlig følelse

Hos HOME by Zizzi finder du tekstiler til hjemmets fire vigtigste rum: stuen, køkkenet, soveværelset og badeværelset. Fra de bløde håndklæder, duge og stofservietter i dæmpede farvetoner til pudebetræk og gulvtæpper med friske print – og ikke mindst den seneste tids helt store trend i hjemmet; sengetøj i bæk og bølge med pastelfarvede tern. Her lukker vi modens tendenser ind i hjemmet og giver mulighed for at skabe rum, der er en forlængelse af din stil.


Med de nye tekstiler til hjemmet trækker vi på vores viden om materialer, farver og tendenser. Vi hjælper med at bringe stil ind i dit hjem, akkurat som i dit klædeskab.


Skab hyggelige omgivelser med bløde tilføjelser til hjemmet og form rum for at udleve dine drømme. Udforsk hele udvalget – og tag os med ind i dit hjem.

De bløde tilføjelser til hjemmet er som accessories til et outift; prikken over i’et og det, der samler rummene