Skjorter

Her finder du udvalget af skjorter fra Zizzi

Tilpas udvalg Nulstil
Nulstil
Pris
Vælg alle Fravælg alle
Farve
 • (4)
 • (2)
 • (1)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
 • (3)
Vælg alle Fravælg alle
Størrelse
 • (12)
 • (11)
 • (8)
 • (13)
16 produkter

En skjorte er en utrolig lækker beklædningsgenstand, som kan passe til enhver lejlighed. Den kan især være god til en dag på jobbet, da en skjorte ser utrolig stilet og professionel ud.

Her hos Zizzi vil vi gerne tilbyde vores kunder et bredt sortiment af moderne modetøj til store kvinder, uden at gå på kompromis med femininitet og kvalitet. Vores udvalg af skjorter til store damer er ingen undtagelse, og du finder dette lækre udvalg af skjorter her på siden, som du har mulighed for at bestille online. Hvilken skjorte kunne du tænke dig?

Find skjorter til store damer hos Zizzi

Her på siden finder du et lækkert udvalg af fine, moderigtige skjorter til store damer med flotte former. En klassisk skjorte er nærmest uundværlig, idet den kan gå til alle slags bukser og jeans, og den kan desuden nemt sammensættes med mange forskellige slags accessories for eksempel et fint tørklæde. Er du til et klassisk look, kunne denne fine skjorte måske være noget for dig. Denne model er helt klassisk og fås både i blå og beige. Den er lavet af 68% bomuld, 28% nylon og 4% elasthan. Du er altså garanteret en behagelig skjorte med en god pasform, da vi har et bredt udvalg af store størrelser. Skjorterne fås i alt fra S-XL, så det er altså også en model, som vil gøre sig godt til dig med lidt mere fyldige former. Derved er du godt dækket ind, hvis du bruger str 44, str 46, str 48 eller str 50.

Hvis du derimod mere er på udkig efter en mønstret skjorte, kunne det være, at denne fine model er noget for dig. Denne model er lavet af 100% viskose og har 3/4 ærmer og en rund hals med et lille V-indhak. Skjorten har et gråt/sort mønster over det hele og vil gøre sig godt sammen med et par slim jeans eller nogle leggins. Mulighederne er mange med vores store udvalg af skjorter til store damer her på siden. Vores forskellige skjorter kommer i mange forskellige farver og mønstre og pasforme. Derved sikrer vi dig, at du kan finde den skjorte model, der passer lige til din smag og komplimenterer dine kurver på bedste vis. Fælles for alle vores skjorter til store damer er først og fremmest, at de følger den seneste mode og, at de fås i plus size størrelser – så find allerede din nye favoritskjorte her på siden i dag.

Køb din skjorte online – det er nemt

Det kan være svært at finde den rigtige størrelse, når man handler tøj på nettet.­ Måske foretrækker du normalt at prøve dit tøj, inden du køber det. Dette har du også mulighed for her hos Zizzi. Du kan gøre det ved at besøge vores mange butikker, som ligger spredt over hele landet.

Vi giver dig også mulighed for at sidde hjemmefra og finde den rigtige størrelse ved at finde målebåndet frem og se, om de enkelte plus size skjorter matcher dine mål. Herved er der gode chancer for, at skjorten sidder, som den skal. Skulle du alligevel være ude for, at den ikke passer, så frygt ej, for her hos Zizzi tager vi glædeligt imod returvarer inden for 14 dage.

De smukkeste plus size skjorter finder du hos Zizzi

Hos Zizzi finder du skjorter i store størrelser. Vi kører med størrelser helt op til str. 54 på mange af vores produkter, så du har alle muligheder for at skabe en flot stil. Alle vores skjorter følger den seneste mode, så du er sikker på at føle dig super smart i din fine skjorte. Lad dig friste af de fine lyse pastelfarvede skjorter eller kør den klassiske stil med den blå skjorte, som aldrig går af mode. Vores skjorter til store damer findes i mange forskellige pasforme og varianter. Hvis du melder dig ind i Club Zizzi, vil du være sikker på at være opdateret, når vi får nye skjorter hjem eller andre nye produkter.

­

We looove curves – og de flotteste skjorter.­